Szerintem elég, mi ketten a barátnőmmel kb. 50-55-öt költünk.
2011. márc. 19. 21:33
3/23 anonim válasza:
Spórolva, tervezősen elég.
2011. márc. 19. 21:33
4/23 anonim válasza:
elégnek kell lennie
milyen tisztítószereket használsz? első körben cseréld le őket:
legolcsóbb mosogatószer kb 150 Ft/l
hipó
mosópor
ecet
másra nincs szükséged
2011. márc. 19. 21:34
5/23 anonim válasza:
Ha a ruhákat levonod belőle, és azt csak minden második vagy harmadik hónapban vesztek akkor egy minmálszintre elég.
Tehát ebben a havi 23.333 ba fejenként bőségesen belefér a közepes minőségű kaja és alapanyagai, és a nem túl drága tisztítószerek.
2011. márc. 19. 21:36
6/23 anonim válasza:
Mosópor helyett folyékony mosószert vegyél mert a mosóporok tele vannak belekevert sóval.
A folyékony gazdaságosabb és olcsóbb is plusz higíthatod ahogy akarod.
2011. márc. 19. 21:38
7/23 anonim válasza:
Tisztítószereket tényleg cseréld le.
Nemcsak a spórolás miatt, hanem a környezeted miatt is.
2011. márc. 19. 21:41
8/23 anonim válasza:
Nagyon szerényen, de elég. Én egyedül élek nagyjából ennek az összegnek a harmadából.
2011. márc. 19. 21:41
9/23 anonim válasza:
tuvtuv...nem minimálszintre nekünk 2 felnőttre kb 20-22 ezer volt havonta tavaly kajára...nem a sparban kell vásárolni, és megnézni épp mi akciós + otthon kell megcsinálni pár dolgot ;)
2011. márc. 19. 21:42
10/23 anonim válasza:
Keservesen,de "elég".Illetve nem elég,csak nincs több.Akitől itt azt a választ fogod kapni,hogy-dehogynem,mi is ennyiből élünk ketten,hárman,és kijövünk,azt ne hidd el.Dehogy jönnek ki,csak ennyi van,és kész.Nekem senki ne akarja bedumálni,hogy ilyen árak mellett másodmagával,haláli jól kijön.(ja,az ajtón maximum)két személy 70.000 Ft-ból.Ha csak a hónap második felétől nem éhezik,vagy három napos ételeket rágcsál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!