A kozos kepviselonk munkajat, a szamlak atvizsgalasat, kivel lehetne meglepetesszeruenn elvegeztetni?
Nem értem teljesen ezt a hűtős dolgot, de nyugodtan számolhatsz úgy, hogy egy hűtő egy nap úgy 1, nagyon maximum 2 kilowattot eszik meg. Ez egy hónapban max 60 kwh és akkor már sokat számoltunk. Max 1200-1300 per hó, de akkor már állandóan megy és nagyon régi gagyi hűtő.
Ezt azért tudom, mert egy időben mi is méregettük, hogy mi mennyit fogyaszt.
Én még a büdös életben nem láttam, sőt, nem is hallottam olyan társasházról, ahol egy villanyóráról megy a ház áramfogyasztása!
mindenkinek van külön, fizeti mindenki a magáét. A háznak is van egy, az meg a közös helyiségeket méri.
A kimutatason ennyi osszeg szerepel. Ez rengeteg! AZ aramfogyasztas minimalis. En mar mondtam a kepviselonknek, h nem tartom tisztanak az ugyet, de mindig lehurrog, h nincs igazam. Latzszik a szemen, h nem mond igazat!
12 lakas egy tombben, s harom tombunk van. A folyoson es a kertben van vilagitas. A folyoson csak akkor, ha mi felkapcsoljuk. A kinti be van allitva.
"AZ aramfogyasztas minimalis."
Ezt mégis te honnan tudhatnád, hogy 36 lakásban az emberek mennyit fogyasztanak? Mindenki minimálisat fogyaszt?
Egyébként lophatják is az áramot.
De figyelj, kiszámolom neked:
490 000 egy évben, az egy hónapban 40 833
Ha ezt egy ház fogyasztja el, akkor egy lakásra egy hónapban 3403 Ft jut.
Ha a három ház, akkor 1134 Ft/lakás/hónap.
7-es igazad van!
Ha ennyire zavar, akkor miért nem rakatsz fel saját villanyórát. Ha meg hazudozik a képviselő,és úgy érzed átver titeket,akkor le lehet mondatni, keresni helyette egy korrekt közös képviselőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!