Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi miatt növekedett meg a...

Mi miatt növekedett meg a gázszámla?

Figyelt kérdés

Üdv!

Eddig is mi laktunk a házban, mi fizettük a gáz átalányt, most át lett iratva a gáz a mi nevünkre és nem emlékeztem hogy mennyi volt a fogyasztás, csak hogy mindig 10e körül volt a számla.

Megadtuk havi atalanynak a 110m3-t, mert úgy olvastam hogy 144m3-ig kedvezményes.

Viszont erre a 110m3-re most egy 30ezres számlát küldtek.

Mit rontottam el?

ma 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg megnézni a számlát, hogy mi van rajta elszámolva?
ma 09:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam 110m3-re küldtek 30ezres számlát.

Ezért nem értem, mert nem havi 144m3 a támogatott?

ma 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
A fejlécen kívül egy soron hozza, hogy 110m3 30000 Ft és semmi más??
ma 09:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Több üres sor is van benne.

Írja hogy 110m3, írja hogy I.árkategoria ebből 2964MJ, míg piaci ár 833MJ, + haztartasi díj (700ft).

Ezért nem értem, hogy mit keres benne a piaci ár, és a kérdés ami fentebb is elhangzott és még mindig a közlekedésen kívül választ nem kaptam, hogy nem 144m3-ig kellene támogatottnak lennie?

ma 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom csak a fizetési név változott, nem komplett új szerződés. Mikor van az éves elszámolás, mikor kezdesz új évet? Valahol itt a bibi.
ma 09:44
 6/9 mindentudó99 ***** válasza:
49%
A szolgáltatót kérdezd. Átalányban ilyen nem lehet. Ha csak átíráskor ki nem derült hogy átléptétek az éves keretet.
ma 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolok, hogy mivel átírás történt, ezért megcsinálták az előző óraleolvasástól az elszámolást, és ennyit kell ráfizetnetek.
ma 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Jellegörbét követve tényleg sok picit.Valószínű van benne ami nem hatósági áras.

Beszélj a szolgáltatóval.

ma 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az átírás miatt csúszott el az egész; belekerültek törthónapok, ilyesmi. Szerintem rendeződni fog, ha majd egyenesbe álltok.

Mikortól mikori az időintervallum, amit most feltüntettek?

ma 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!