Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Gazszamla bemondasanal, hogy...

Gazszamla bemondasanal, hogy van ez?

Figyelt kérdés

X honapra megvan, hogy mennyi a kedvezmenyes. Ha en 5-en mondom be, akkor az aktualis allast kell, vagy a hovegit?

Ezzel a +5 nappal szamol a rendszer aranyosan + kedvezmenyes keretet?

dec. 14. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnézed a gázóra állását és azt az adatot bediktálod. Persze most az átlagfogyasztás és a hozzá rendelt jelleggörbe miatt ez problémás ha abban a hónapban nagyobb a fogyasztásod amikor a görbe szerint még nem kellene, hiába a későbbiekben nem lesz több a gázfogyasztásod mint ami kedvezményes. Aki ért hozzá az ilyenkor nem a gázóra valós állását diktálja be hanem amennyit még kedvezményesen tudnak neki elszámolni, de ezt te nem fogod tudni eltalálni. Lehet, hogy jobb ha áttérsz az átalányfizetésre. Akkor megbecsülnek egy éves fogyasztást az ingatlanodra a korábbi évek alapján és elosztják 12 hónapra, neked meg mindig ugyanannyit kell fizetned, kivéve amikor az éves óraleolvasáskor összevetik a valós fogyasztással.
dec. 14. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, ezert kerdeztem, hogy a rendszer szamol-e azzal az 5 nappal + kedvezmenyes fogyasztast.

De, akkor bemondom ugy, hogy ne lepjem tul semmikepp.

dec. 14. 10:49
 3/6 Bogica0616 ***** válasza:
83%
Nekem nem számoltak vele az áramnál
dec. 14. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor a legjobb a ho utolso napjan levo allast felirni es bemondani.
dec. 14. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A matekot ki lehet cselezni, átalánynál.
dec. 15. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha neked december 5-én kell diktálni, ey előtte diktaltal november 5-én, akkor jár neked kedvezmenyesen nov 5-nov 30-ig 25 napra szóló novemberi kedvezmény, és a decemberi 5 napra szóló decemberi kedvezmény. Így érted?
dec. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!