Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy lehet legkönnyebben...

Hogy lehet legkönnyebben átvészelni ezt a hidegebb időt fűtés nélkül kertes házban?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudunk fűteni, mert nincs tűzifánk már, csak deszkák voltak, régi szekrények de már elfűtöttük. Most lefagy a lábunk, kezünk bent. Éjszaka kabátban sapkában alszunk. Gyerek nincs, de 3 felnőtt igen és nincs pénzünk mert nem tudunk dolgozni hónapok óta. A sógorom súlyos epilepsziás lett, naponta brutális rohamai vannak, anyósom pedig szívbeteg. Én maszekolok, de az a pénz nem elég, előző munkahelyen pedig létszámcsökkentés miatt küldtek el.

Gázkonvektor az van 2 darab de anyósom nem nyitja ki mert drága a gáz azt mondja és nem engedhetjük meg magunknak.

Én már szétfagyok, fel alá járkálok és éjjel is szarul alszok mert fázik az arcom. Tűzhelyet kapcsoltam be ott a platnyin melegítem a kezem. Anyósom nem tudom hogy bírja szívbetegen ráadásul, de nem érdekli a gázt nem kapcsolhatjuk be.

febr. 18. 09:41
1 2
 11/15 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Fogod magad és elmész egy munkásszállót biztos8tó munkahelyre.
febr. 18. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom merre laktok,de nagyon sok ingyen elvihető faanyag,fa hulladék van a neten,amiből lehetne fűteni.
febr. 18. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Lidl-ben költözéshez hetekig gyűjtötték a banános dobozokat. Megkértem őket...
febr. 18. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Melegits a tuzhelyen fazekakban, labosokban ( barmi erre alkalmas edenyben) vizet. A meleg vizzel teli edenyeket tedd abba szobaba, ahol alszotok. Langyosan fogja reggelig tartani a szobat. Holnap reggel es este ujrakezdheted a vizmelegitest. Napokig tart a hideg...
febr. 18. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
És ne feledkezzetek el a Fideszre tenni az x-et hogy továbbra is fennmaradjon ez a csodálatos helyzet...
febr. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!