Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy lehet legkönnyebben...

Hogy lehet legkönnyebben átvészelni ezt a hidegebb időt fűtés nélkül kertes házban?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudunk fűteni, mert nincs tűzifánk már, csak deszkák voltak, régi szekrények de már elfűtöttük. Most lefagy a lábunk, kezünk bent. Éjszaka kabátban sapkában alszunk. Gyerek nincs, de 3 felnőtt igen és nincs pénzünk mert nem tudunk dolgozni hónapok óta. A sógorom súlyos epilepsziás lett, naponta brutális rohamai vannak, anyósom pedig szívbeteg. Én maszekolok, de az a pénz nem elég, előző munkahelyen pedig létszámcsökkentés miatt küldtek el.

Gázkonvektor az van 2 darab de anyósom nem nyitja ki mert drága a gáz azt mondja és nem engedhetjük meg magunknak.

Én már szétfagyok, fel alá járkálok és éjjel is szarul alszok mert fázik az arcom. Tűzhelyet kapcsoltam be ott a platnyin melegítem a kezem. Anyósom nem tudom hogy bírja szívbetegen ráadásul, de nem érdekli a gázt nem kapcsolhatjuk be.

tegnapelőtt 09:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

De interneted van, telefonod van. Bemész az önkormányzat szociális osztályára és segítséget kérsz.

Ha van gáz, akkor bekapcsolod, belefizetszba költségekbe.

Ha megbetegszel, mondd meg neki, hogy bepereled, kiesel a minkából.

Rendelj 2 köbméter fát, azzal kihúzod március elejéig.

tegnapelőtt 09:50
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Internetet azért használsz.

Tele van a net állásokal. Aki dolgozni akar, nem válogat.

tegnapelőtt 09:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Állítsátok be 10°C-ra a konvektort egy helyiségben, és aludjatok ott. Így kevest fogyaszt és nem fagytok meg felöltözve. Pár nap alatt hozzá szoktok, ha állandó a hőmérséklet.
tegnapelőtt 09:55
 4/15 Bogica0616 ***** válasza:
80%
Vagy menj be az önkormányzathoz és kérj tűzifát, lomot bármit. Vagy erdészetben szedj rözsét. Vagy keress valakit aki kivágatná a fáját stb.
tegnapelőtt 10:17
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

Ha van neted, hozzá eszközöd,villanyod, sőt gáz a lakásban, sőt konvektor is, akkor nem kapsz segélyt(sem)...megérdemled a sorsod, hogy az anyós így uralkodik rajtad(is)...

gondolom wécépapírt sem használ, mert a kertben nem kell...

tegnapelőtt 10:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi van a 4. ott lakóval?

Sógorod és anyosod van, tehát van ott még egy fő is.

tegnapelőtt 10:53
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Jákob Zoli alapítványnak írj

Facebookon/tiktokon is fent vannak.

tegnapelőtt 11:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a 3. magamat értettem. 3-an lakunk. Anyósom kiveri a dilit ha hozzányúlok a konvektorjához.Párom sajnos 3 éve meghalt, velük kell laknom.
tegnapelőtt 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Párod meghalt 3 éve csajozz be és együtt jobban haladtok
tegnapelőtt 12:35
 10/15 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Nézd fűtés nélkül nem tudod megoldani. Szerezz ingyen tüzelőt. Karton dobozok bármi, mert így még fogtok fagyni. Az még drága lesz.
tegnapelőtt 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!