153 köbméter gázra ( 5570 mj) kaptam számlát 35965 forintot! Ebből mennyi a rezsi csökkentett rész és mennyi a piaci ár? Jó esetben is 145 forintot olvastam neten hogy annyi egy köbméter gáz ára ha be szorzom se tudom. Hogy jött ki ez majd 40k Ft!
250/hó, ha jól másoltam le egy oldalról. Módosították a tavalyit.
Akkor majd úgy kell számolnod, hogy a maradék napok az októberből (nálatok 6 nap, ha 25-én diktáltál), és 25 nap a novemberből (ha megint 25-én diktálsz)
Csak akkor a 250 osztva 30-cal és szorozva 25-tel.
Rosszul írtam, ez a jó táblázat.
Rosszul írtam, ez a jelleggörbe az idénre.
Novemberben- neked volt igazad - 225)
És nem értem, mert ez alapján 149,5 járna októberben kedvezményesen.
Nem tudod befotózni egy föltenni ide a számlát?
Összességében fogják nézni. Novemberben a 187,5 m3, ahogy fentebb számoltam, októberben pedig maradt még 6 napod.
225 (októberi kedvezmény) osztva 31 (mert az október 31 napos) az 7,25, szorozva 6 nappal=43,5.
A kettő összege (187,5 és 43,5) 231 m3. Ennyi a kedvezmény erre a szakaszra. Fölötte piaci ár van.
A rendszer használati díjat akkor is ki kell fizetni ha semennyit nem fogyasztottál,arra rájön az ÁFA, tehát minden gázszámla 50% a adó.
Havi általány van mostmár,nem éves.
Nálam szinte fillérre és köbméterre pontosan ennyi, most jött meg a számla. Én is azt hittem, hanyatt esek. :(
Mi kb. 200m2-t fűtünk, nincs szigetelés, csak a nyílászárók vannak cserélve és új a gázkazánunk. 22fok körül van állítva a termosztát, este fentebb veszem 1-2 órára, ha hideg van.
Ahogy írták többen is, októberre 120m3 volt a rezsicsökkentett és a fennmaradó 35m3 volt a piaci ár. De a számlát ahogy néztem, a 9000FT lett volna a 120m2 és plusz 19.000FT a maradék 35m3. Ami azért egy vicc konkrétan. :(((
Ha szigetelnénk, akkor meg a törlesztőbe menne bele a többtízerer havonat jó sok évig. Nem tudom, mi érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!