25 ezerért 1*1*1 m3 jalodàs fa vagy 50 ezerért méteres, erdei köbméteres fa?
Figyelt kérdés
A csavar, hogy a kapkodás januári vágás míg a méteres friss.szept. 13. 16:11
1/21 anonim válasza:
1 erdei m³-ből, kb 3 ömlesztett m³ jön ki, tehát 50ezerből lenne 75ezernyi kalodás fád, de neked kellene felvágni.
2/21 A kérdező kommentje:
Elvileg sorba rendezett, nem ömlesztett. A felvágàssal nincs bajom. Viszont szárazabb a kapkodás. Nem tudom ez mennyit számít.
szept. 13. 16:36
3/21 anonim válasza:
Sokat. A friss vágás nagyon vizes. Nagyon gyenge a kalóriája ès szarul èg. 1.5-2 èv száradás után èri el azt, hogy tüzelèsre jó.
Az akác kalóriája ugyanúgy szar vizesen, de az legalább èg.
4/21 anonim válasza:
Idei fával dupla áron fűtesz, mint 2 éves szárazzal. Akkor inkább vegyél brikettet.
6/21 A kérdező kommentje:
Akàc vagy tölgy
szept. 13. 21:53
7/21 anonim válasza:
A nyers tölggyel csak füstölni lehet!
8/21 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz de ez szintén erdei köb, de csak 45e [link]
9/21 anonim válasza:
OFF: Ennyire drága a tűzifa? Ezek szerint tényleg megérte inkább klímára beruháznom néhány éve...
10/21 A kérdező kommentje:
Borsodban lakom. Itt 50 ezer egy köbméter. És ugye most már csak friss vágás van. 1 hónapja költöztem, azért jártam így. Ebből szeretném kihozni a legjobbat.
szept. 14. 09:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!