Ha egy lakásban egyedül élek, és csak zuhanyozok, meg hetente egyszer mosok, akkor nagyjából hány köbméter vizet fogyasztok el?
Figyelt kérdés
Eddig a szüleimmel éltem, ezért nem tudom, hogy egyedül mennyit fogyasztanék.szept. 7. 22:57
1/11 anonim válasza:
Nekem 3322ft a víz kb mindig. Nem tudom mennyi köbméter.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nagyjából 3-5 m3 között reális havonta.
3/11 anonim válasza:
Miért nem nézed meg a vizórát zuhanyzás előt meg után?
4/11 anonim válasza:
Ha hetente zuhanyzól, akkor 1 m3 is elég.
6/11 anonim válasza:
5 perc zuhany kb. 50 liter víz
1 adag mosás szintén 50 liter víz lehet.
30 zuhany + 4 mosás = kb 1,7 m3
8/11 anonim válasza:
Nagyon számolgattok, de gondolom attól még, hogy nem írta wc-re is jár a kérdező, kezet is szokott mosni, esetleg mosogat, stb. 2-es voltam
10/11 anonim válasza:
Hát akkor máshogy értelmeztük, mert szerintem azt kérdezi, hogy ő egyedül mennyi vizet fog fogyasztani, ha nem fürdik kádban, hanem zuhanyzik és nem mos két naponta csak hetente egyszer. Minden mást meg kb ugyanúgy csinál, mint mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!