Melyik az olcsóbb a melegen tartás vagy a visszafűtés?
Figyelt kérdés
Családi házban lakom ahol kazán van úgy csináltam hogy levettem a fűtést három fokkal míg elmentem dolgozni és mikor hazajöttem felmeltem három fokkal, viszont nem tudom miért nagyon hosszú ideig fűtött a kazán míg elérte a hőmérsékletet...nov. 8. 09:27
1/6 anonim válasza:
A legrosszabb a ki-be kapcsolás, a teljesen lehűlt házat visszafűteni rengeteg energia. Érdemes egy alaphőfokot tartani, és max azt pár fokkal megemelni, amikor igényled.
2/6 A kérdező kommentje:
1. És mennyi azaz alap hőfok szerinted? mennyi az ideális eset?
nov. 8. 09:38
6/6 anonim válasza:
16
A kazán lehet vízköves valószínűleg már elég régi mi nem foglalkoztunk vele lecseréltük két klímára meg hajdú bojlerre. Úgy tudom nem lett olcsóbb a gáz azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!