Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fázósak!Ti fűtötök már?

Fázósak!Ti fűtötök már?

Figyelt kérdés
Én még nem. Még nem fázom. Házközponti fűtéses társasházi lakasban lakunk, lenne egy inverteres fűtőklímánk, de még azt sem kapcsoltuk be.
szept. 13. 13:04
1 2
 11/17 anonim válasza:
10%
Sok gyenge😂. Én még mindig póló rövidnadrág kombóban nyomom, pedig nincs szigetelés. Aki ennyire fázós az menjen Afrikába.
szept. 13. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Hol laksz országon belül? (megye, tájegység, közeli nagyváros, valami, nem a pontos lakhely érdekel)

szept. 13. 16:19
 13/17 anonim válasza:
51%
Paks. De azért leírom, hogy nem kell véresen komolyan venni a kommenten.
szept. 13. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa a házban. Úgy értettem kint 🤣

Kint 12 fok körül van, bent a házban olyan 20 körül.

#1 voltam.

szept. 13. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
24.9 fokot mutat most bent a hőmérő. Hála a szigetelésnek 🙏
szept. 13. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Szigetelt panelban most pont 23 fok van fűtés nélkül. Komputerizált a távfűtő alközpont a ház aljában, szerintem holnap el fogja indítani a fűtést.
szept. 14. 19:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

4#!

Ha egy jól szigetelt házat klímával hűtesz egész nyáron, az nem tud felmelegedni. Ha belül állandó a hőmérséklet 20-25 között, ki hova állította, akkor ezek a házak 1-2 hét alatt lehűlnek. Majd szintén a bent lakókon múlik mikor indítják el a fűtést. Sokan inkább pulóverbe ücsörögnek otthon, meg vannak azok akiknél marad a rövidnadrág póló és fűteni kezdenek.

2018-tól épített 90-100 m2-es házak 500-1000 m3 gázt fogyasztanak melegvízzel együtt. Szigetelés és belső hőmérséklet függvény.

szept. 15. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!