Miért lettek ilyen fázosak az emberek?
Nem tudom engem kifejezetten zavar, hogy február közepén tavasz van. Ma egy átmeneti kabát volt rajtam, alatta meg egy póló,majd megdöglöttem a melegtől, egész télen nem volt szükségem a téli kabátra, max a póló helyett pulcsit vettem az átmeneti kabát alá.
Az a baj, hogy nem tudnak az emberek felöltözni, +5 fokban miniszoknyában, meg spagettipántos topban van egy vékonyka kis bőrkabátban, hogy csini legyen, aztán panaszkodik, hogy hideg van.
Nem az emberek lettek fázósabbak, meg puhányabbak, hanem manapság a tél is a divatolásról szól, azt panaszkodnak hogy befagy a pics...uk.
Te miről beszélsz?
Máskor meg azon megy a kesergés, hogy a MAI fiatalok kivillanó bokával, szakadt gatyában járkálnak a minuszokban.
"Amikor gyerek voltam" Argh
Mesélj még mi volt amikor gyerek voltál?
37/F
Talán az is számít, hogy többet mozogtak az emberek, ezért jobb volt a keringésük. Aki pl. fizikai munkát végez, az manapság is bírja a hideget. Azzal van gond, aki háztól házig autóval jár mindenhova, munkahelyén íróasztal mögött ül 30 fokban, lakásában ugyanígy 30 fok van, és bele akar pusztulni, ha 500 métert sétálnia kell.
Nézd meg mennyi nagyhasú, nagy fenekű ember van már a huszonévesek között is! Aminek legtöbbször a mozgásszegény életmód az oka.
Egyébként én is sajnálom, hogy nincsenek tisztességes telek. Olyanok, amikor befagynak az állóvizek, tartósan megmarad a leesett hó városban is. Még 2007 vagy 2008 januárjában a Mosoni-Duna jegén sétáltam (igaz óvatosságból csak a part közelében)! Pedig az kb. 100 m széles folyóvíz!
Az a szépsége a szubjektív véleményeknek, hogy a te saját tapasztalásod nagy valószínűséggel rossz.
Lehet minden ismerősöd folyamatosan a hideg miatt panaszkodik így azt hiszed minden ember ilyen, közben meg lehet csak az emberek 0,01%a hozta fel ezt a témát idén.
Ugyan ez lehet velem. Nekem senki sem panaszkodott eddig, csak a barátnőm jegyezte meg, hogy hideg van kb 1x, de ezzel nem arra utalva hogy rekord szintű hideg.
Ha a kérdésnek az alapjai sem stimmelnek, akkor hogy lehet normális választ adni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!