Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert ilyen irigyek es rosszin...

Miert ilyen irigyek es rosszindulatúak a magyar emberek?

Figyelt kérdés
A ferjemnek van egy vállalkozása, ami nagyon jól profitál már egy jó ideje. Megbeszéltük vele,illetve ő mondta hogy nincs raszorulva arra, hogy én dolgozzak valahol és szeretné hogy maradjak otthon,várjam ebeddel es vacsoraval mindig, ne legyünk korlátozva szabadidovel (azzal hogy ha én dolgoznék valahol) és neveljem a gyermekünket szépen. Erre mit kapok másoktól? Hogy én egy kitartott kva vagyok, nekem budos a munka es hasonlók. Ezt miért kell egyeseknek igy lereagalni? Nem mindegy hogy ki hogyan boldogul? Miert ilyen rosszindulatuak az emberek? Én senkinek nem artottam es nem is artok ezzel, mégis egyesekbol ez ilyen gyűlöletet vált ki...főleg barátnak hitt baratokbol.

2020. febr. 12. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért számìt neked mások vèleménye?
2020. febr. 12. 09:09
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Akadjunk már le arról, hogy a magyar emberek. Nem. Vannak, akik ilyenek. De ne írjál már le mindenkit ezért. Engem nem érdekel, hogy otthon vagy, sőt, szerintem is tök jó, amíg kicsik a gyerekek, meg egyébként is a ti dolgotok. Pedig én is magyar vagyok.

Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel. Akik a leginkább szidnak másokat, azoknak van a legtöbb gázos dolog az életében. Általában ezzel próbálják a saját lelki nyomorukat leplezni.

2020. febr. 12. 09:10
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Külföldön szerintem pont ugyanezt kapja egy háztartásbeli feleség.

Sok ember megkeseredett, és hát ha neki rossz, akkor másnak is legyen rossz.

2020. febr. 12. 09:17
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

Én is legszívesebben így élnék. És hiába vagyok szép, vonzó és egyéb jó tulajdonságokkal is rendelkező nő, nekem ilyet még egy férfi (?) Sem ajánlott fel. Tehát mondhatni, "irígy" vagyok.

Mellesleg némi dilemmát azért okozna a dolog, mert mi van, ha valamiért mégis elválnak útjaink és ott leszek saját jövedelem nélkül, jó nagy hézaggal az önéletrajzomban. Nos, ez viszont már kevésbé irigylésre méltó kilátás. Tehát azért én ebbe csak úgy mernék belemenni, hogy valamit azért én is csinálok, csaknem teljes munkaidőben (nyilván csak szükségből, biztonság kedvéért). Vagy ha már olyan pénzes a párom, támogassa inkább, hogy tudjak tanulni, vagy indítsak vállalkozást. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok karrierista és utálok dolgozni ,többnyire.

2020. febr. 12. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Legalább nem veszed el a munkahelyet mástól... felfoghatnák a barátaid így is. Meg úgy is, hogy amit a férjed profitál, úgy értem ami pénzt a férjed valószínűleg túlzó módon beszed másoktól a szolgáltatásaiért (mert azért lássuk be, hogy a cégek többségének sokkal több bevételt van képük elkérni, mint amennyi ráfordítás kell a tevékenységükhöz...., szóval a hasznuk jellemzően irreálisan nagy...)…. Szóval legalább ebből a megszerzett haszonból nem csak a luxusra költ a férjed, hanem kvázi plusz egy fő eltartását, bérét finanszírozza.

Szerintem nincs a dolog ezen részével gond...

Annyi csak, hogy ha már otthon vagy, akkor lehetőleg inkább a gyerekeidet neveld, hogy ne ők is a társadalom züllesztői legyenek, mint oly sokan ebben a szép kis magyar társadalomban...! És ne a net előtt ülj folyton!

A barátaidat meg válogasd meg!

2020. febr. 12. 09:35
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom simán irigyek rád, hogy boldog vagy.
2020. febr. 12. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

A barátaidat válogasd meg, mert baromi irigyek és rosszindulatúak! Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy amikor jól mennek a dolgok, akkor a "barátok" hirtelen féltékenyek lesznek és így reagálnak.

Egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy dolgozol-e vagy sem.

Nekünk is vállalkozásunk van és anno (amíg szóbaálltam velük) az én hátam mögött is ment a pofázás, hogy a férjem halálra dolgozza magát én meg vagy itthon vagyok vagy kocsikázom. Az már mellékes, hogy itthonról intèzem a telefonokat és a maileket, kocsikázni meg a hivatalokba szoktam, céges dolgokat intézni. :D én vállalom, hogy "kitartott kva vagyok" mások szemében, mi tudjuk az igazat, akinek meg nem tetszik valami, azzal nem beszélek többet.

2020. febr. 12. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

Én begolyóznék otthon. Ha nektek így jó, akkor viszont semmi értelme mások véleményével foglalkozni.

A család, a barátok és ti elégedettek vagytok. Más véleménye mit számít?

2020. febr. 12. 11:22
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Irigyek. Ezért nincs sok barátunk, nem használjuk a közösségi médiát se. Persze a vállalkozás miatt szem előtt vagyunk, újabban elő is kerül pár érdekbarát, szívességet, pénzt kérnek, el akarnak adni nekünk valamit, bezzeg mikor szarban voltunk, akkor SENKI nem nézett felénk, csak a közeli család és ez az 1-2 barát. Irigyek, és ez mindig is erősebb érzés lesz bennünk, fogadd el.
2020. febr. 12. 11:27
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

En olyan jot nevettem a kerdesen! Made my day!

Az irigység a legnagyobb elismerés.

Nalunk ugyanez van, csak forditott elöjelekkel. Ferjem van otthon - nekünk ez a luxus. En alkalmazottkent dolgozom, ez az egyetlen bevetelünk, de jol elünk.

Nagyon furja az emberek oldalat, hogyan jut mégis sok mindenre.

(hitelünk nincs, adossagunk nincs, nem örököltünk, nem nyertünk, szülök nem segitettek)

Nagyon sokan örülnenek, ha a padlon latnanak bennünket.

2020. febr. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!