Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fázósak!Ti fűtötök már?

Fázósak!Ti fűtötök már?

Figyelt kérdés
Én még nem. Még nem fázom. Házközponti fűtéses társasházi lakasban lakunk, lenne egy inverteres fűtőklímánk, de még azt sem kapcsoltuk be.
szept. 13. 13:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
12 fok van nálunk, meg nem futunk elég egy pulcsi.
szept. 13. 13:10
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Tegnap este már bekapcsoltuk a fűtést, 18 fokra van állítva azóta is. Azért azt már nem szeretem ha annál hidegebb van a lakásban.
szept. 13. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Reggel indítottam a kazánt, reggelig klímával fűtöttem. Bár a klímát hűtésre szeretem használni, fűteni nagyon utálok vele, állandóan hideg érzetem van a huzat hatástól.

Szigetelet a ház így jelentéktelen a havi gázszámla. Ha már sok milliót elköltöttem szigetelésre, legalább érezzem már jól magamat egész évben a házamban. Így rövidnadrágban és pólóban van mindenki bent egész évben.

szept. 13. 14:11
 4/17 anonim ***** válasza:
57%
2. Elég gyengén szigetelt lehet a házatok, ha két hónapi kánikula után ilyen hamar így kihűlt a házatok. Mi lesz veletek télen?
szept. 13. 14:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem, 23 fok van bent.
szept. 13. 14:15
 6/17 anonim ***** válasza:
25%
Hát bizony, egy régi szigeteletlen családi ház simán lehűl 10-15 fokra ilyenkor. Reggel 6fok volt odakint, úgyhogy ez nem is meglepő.
szept. 13. 14:30
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Nem engedtem ki a meleget amikor jó idő volt, így most még 27 fokon tartja magát, ami a legideálisabb.
szept. 13. 14:42
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Már jó idege nincs nálunk kánikula, éjszaka hetek óta 12-13 fok volt, most pedig hétfő óta 16 fok van maximum.

Télen fűtünk, mi lenne mégis? :)

szept. 13. 15:16
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
A mi házunk is jól szigetelt, az Alpokalján lakunk 300 m magasan, reggel 6 fok volt, de még mindig 22 fok van benn fűtés nélkül.
szept. 13. 15:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Én Budapesten lakok közepesen szigetelt társasházi lakásban.
szept. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!