Fázósak!Ti fűtötök már?
Figyelt kérdés
Én még nem. Még nem fázom. Házközponti fűtéses társasházi lakasban lakunk, lenne egy inverteres fűtőklímánk, de még azt sem kapcsoltuk be.szept. 13. 13:04
1/17 anonim válasza:
12 fok van nálunk, meg nem futunk elég egy pulcsi.
2/17 anonim válasza:
Tegnap este már bekapcsoltuk a fűtést, 18 fokra van állítva azóta is. Azért azt már nem szeretem ha annál hidegebb van a lakásban.
3/17 anonim válasza:
Reggel indítottam a kazánt, reggelig klímával fűtöttem. Bár a klímát hűtésre szeretem használni, fűteni nagyon utálok vele, állandóan hideg érzetem van a huzat hatástól.
Szigetelet a ház így jelentéktelen a havi gázszámla. Ha már sok milliót elköltöttem szigetelésre, legalább érezzem már jól magamat egész évben a házamban. Így rövidnadrágban és pólóban van mindenki bent egész évben.
4/17 anonim válasza:
2. Elég gyengén szigetelt lehet a házatok, ha két hónapi kánikula után ilyen hamar így kihűlt a házatok. Mi lesz veletek télen?
6/17 anonim válasza:
Hát bizony, egy régi szigeteletlen családi ház simán lehűl 10-15 fokra ilyenkor. Reggel 6fok volt odakint, úgyhogy ez nem is meglepő.
7/17 anonim válasza:
Nem. Nem engedtem ki a meleget amikor jó idő volt, így most még 27 fokon tartja magát, ami a legideálisabb.
8/17 anonim válasza:
Már jó idege nincs nálunk kánikula, éjszaka hetek óta 12-13 fok volt, most pedig hétfő óta 16 fok van maximum.
Télen fűtünk, mi lenne mégis? :)
9/17 anonim válasza:
A mi házunk is jól szigetelt, az Alpokalján lakunk 300 m magasan, reggel 6 fok volt, de még mindig 22 fok van benn fűtés nélkül.
10/17 A kérdező kommentje:
Én Budapesten lakok közepesen szigetelt társasházi lakásban.
szept. 13. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!