Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Most, hogy az E-on helyett az...

Most, hogy az E-on helyett az MVM-hez kerültek a fogyasztók a szaldós napelemeseknek megszűnik a szaldó elszámolás?

Figyelt kérdés
Eddig 0-ás volt a villanyszámlám, most júliusra kiküldtek egy 31.000;- ft-os számlát, ami nem kicsit lepett meg úgy, hogy a fogyasztásomat most bőven megtermelem.

2024. aug. 3. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Káosz van ott kérem..

Semmit nem tudok intézni, nem létező náluk a vevő azonosítom, egyik mérőmön 2 azonosító is van, egyik se tetszik neki, szóval soká lesz ott rend, de addig is küldenek mindent.

.

2024. aug. 3. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a cégváltásnak a napelemesek szaldó elszámolásához, nem változik meg tőle.

Az ügyfélszolgálaton kell tisztáznod, hogy a számla mit jelent, hibás számlakiállítást, rossz váltást vagy éves elszámolást. Mikor van az éves fordulód? Nem egy éve volt pont és most időszerű újra, az éves elszámolásod?

2024. aug. 3. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:
2024.június 17- én volt elszámolás még az e-on-nal és ott +500kWh többletem volt, tehát plusz termeltem vissza.
2024. aug. 3. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 15:17

Ahogy mások is írták, káosz van náluk... szólni kell nekik, hogy valami nincs rendben.

Magát a szaldót ez nem érinti, annak mennie kell tovább.

2024. aug. 8. 00:11
 5/6 Cronerator válasza:
100%
Nekem is júniusban volt az elszámolás. Kb 1500kWh többlet termelésem volt. Tegnap nekem is jött egy 30 ezres számla 06.10.-08.04. időszakra. Valami gebasz van náluk, mert a gázzal is mindig szarakodnak fordulónap után, pedig évről évre csökken a fogyasztásom.
2024. aug. 9. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nekem meg 70.000ft kell fizeni +10k ft azt is minek rendszer használati dijat

Ugy hogy szaldos vagyok

+ban vagyok

És még ugy is mi nekünk kell fizetni!!!

Miért?

Na kell a pénz lölönek

2024. aug. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!