22/26 anonim válasza:
Nem teljesen...
Most pl. 1-es fokozaton hajtom, 25 fok van a szobában és 800 wattot zabbant óránként 🫠
23/26 anonim válasza:
20,22:
Ha napi 1o órát fűtesz, az 8000 watt, azaz 8 kW, havi (30 nap)240 kW csak a fűtés. Én egész hónapra 80 kW-ot használok, ebben minden benne van (energiatak. és/vagy LED-ek).
24/26 anonim válasza:
23: Még annyit, hogy régen egy rövid ideig én is használtam olajradiátort, nem tudom,mennyit fogyasztott, de rohadtul tekerte a villanyórát. Persze, ha ez az egyetlen fűtési lehetőség, az más.
25/26 anonim válasza:
23, 24!
Nálam szinte csak ez van... pb palackos konvektor van még, azzal sem jönnék ki olcsóbban... és akkor még szaladgálnom kellene a palackokkal.
26/26 anonim válasza:
Szokás nem szokás de van ahol kell.
Mi nyaralót fűtünk vele télen,amikor kimenyünk egy kivsit chilling-ezni.
Nem vagyunk öregek,de emlékszem nagyapám is eztel fütött a hegyen.
Lehet akkor még fosch kályhák voltak ami kormolt,büdös volt vagy akármi,de ezzel a kályhával csak jó tapasztalatom van 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!