640 ezer forintos gáz számla???
Ma jött a csekk. Hát azt hittem hátast dobok. Havonta 45-47 ezer forintot fizettem.
A ház 100nm , olyan 23 fokra volt állítva télen.
És most az évi leolvasás után , jött egy 640 ezer forintos számla.
3109 köbméter ment el , ez áll a papíron.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Érdekes emberek vannak azért...
Nem mondom h rosszul keresek, de amióta megy ez a cirkusz vagyis tavaly óta, minden hó utolsó elsején leolvasom a gáz és villanyóráimat.
Éppen azért, hogy nagyjából tisztában legyek a dolgokkal.
Az hogy a szomszédban van a te órád arra nem is reagálok........ de havi 1szer azért átkopoghatnál h Lajos bácsi megnézném az órám... 10 mp alatt meg van... na mindegy.
"amióta megy ez a cirkusz vagyis tavaly óta, minden hó utolsó elsején leolvasom a gáz és villanyóráimat."
ehhez nem kell cirkusz, 25évre visszamenőleg írva vagyon ...
Végül hogyan alakult a helyzet? Mi alapján nem kell kifizetni?
Ne haragudj, hogy én is azt írtam, hogy ki kell fizetni, a leírásod alapján én is arra következtettem, hogy benéztél valamit (mással is előfordul, ne aggódj).
Azért örülnék, ha leírnád, miért nem kell fizetni, mert tanulni szeretnék belőle, a számlázás külön tudomány. Ne kerüljek soha hasonló helyzetbe, de biztos tanulok az esetből.
#55 Nem kell szabadkoznod. Ami információkat a kérdező megadott és ahogy utána válaszolt az alapján egyértelmű volt hogy ki kell fizetnie.
Szerintem nem véletlen hogy azt már nem írta le, hogy miért is nem kell kifizetnie és mennyit nem kell.
Ja persze nem kell kifizetni.
Ami fogyasztást megadtál korábban az pont annyira jön ki.
Legfeljebb úgy lehet értelme a mondatnak, hogy egyben nem kell kifizetni, mert kaptál részletfizetési lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!