640 ezer forintos gáz számla???
Figyelt kérdés
Ma jött a csekk. Hát azt hittem hátast dobok. Havonta 45-47 ezer forintot fizettem.
A ház 100nm , olyan 23 fokra volt állítva télen.
És most az évi leolvasás után , jött egy 640 ezer forintos számla.
3109 köbméter ment el , ez áll a papíron.
Volt valaki hasonló helyzetben?
2023. júl. 5. 20:51
41/58 anonim válasza:
32: " Nem kell itt nagy pofájúskodni! "
Nagypofájú összetett szó, akkor a belőle képzett igével hasonlóan járunk el.
42/58 anonim válasza:
#41 Az ilyen gyakran a telefonok korrektúra beavatkozása, én is gyakran belefutok, hogy míg egyik oldalon anyázok amiért mostanában a fiatalok nem tudják az igekötőket helyesen használni, addig nekem is kijavítja a telefonom és elküldöm úgy, hogy 2 sorban jelenik meg a be menni és hasonlók.
43/58 anonim válasza:
42: Nem kéne telefonon irkálni, egészségtelen.
44/58 anonim válasza:
#43 Hulla mindegy hogy telefon vagy asztali gép, akkor is egészségtelen. Én csak tudom, ezzel megy el az időm, pedig mennem kellene ki répát egyelni. (komolyan, vár kint a párom). De igazad van, megyek. :)
45/58 anonim válasza:
44: Jó, igaz, de SOKKAL nagyobb a képernyő is, és sugárzása sincs, ha kábeles, és a billentyűzet is emberi léptékű és még át sem írja, amit begépelsz.:)
És még csak a kezedben sem kell tartani - nem megy át beléd az elektroszmog.
46/58 anonim válasza:
"sugárzása sincs"
Addig jó amig nem tudod milyen sugárzása van!
50/58 anonim válasza:
42 ezért kapcsold ki az ellenőrzést. Én is kikapcsoltam, legalább azért szólnak be, amit tényleg én baxtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!