Mennyi az igazság abban, hogy egy modern klímával annyiba kerül fűteni, mint fatüzelésű kályhával?
Figyelt kérdés
Nem lopott, összelomizott fára gondolok, hanem amit megveszünk rendes helyen.2023. jan. 15. 13:42
31/36 anonim válasza:
"Remélem hasznos információval szolgáltam"
Szerintem egy szót nem írtál, ami még itt nem hangzott el.
32/36 anonim válasza:
Én 100 m2-en fűtök egy 160 kilós öntöttvas kályhával. 4 szoba van, a folyosón van a kályha és minden szobában 23 fok van legalább, az előszobában meg 28. Éjszakára ha leég, reggelre még hőt ad le, hődobot is kötöttem rá. Szerintem aki igazi meleget akar a házában, az ilyennel fűt és nem légfúvóval. A klímák hűtésre jók nyáron ha egy lakás nagyon meleg és nem bírja valaki a hőséget, de amúgy fűtésre kalap szar. Egészségtelen is, simán lehet miatta tüdőgyulladást kapni.
33/36 anonim válasza:
Árban sem éri meg, nekem a kályhában egy nap 2 rekesz fa megy el, az nem sok és minden szezon végén marad egy csomó fa, így csak keveset kell vegyek a következőm szezonra, mert lofasz telek vannak manapság már, hideg sincs.
34/36 anonim válasza:
A plafonba helyezett klímák lehet hogy még a port is felverik az egész lakásban, szilikózist vagy asztmát lehet kapni. A parapetes változatok esetleg jobbak, ott kisebb ventilláció is elegendő a meleg levegő tovaterjesztéséhez.
35/36 A kérdező kommentje:
Ha te a szilikózistól félsz, akkor a szőnyegporolásra mit mondasz? Atomtámadás?
😂
2023. okt. 10. 08:35
36/36 anonim válasza:
#34, azért ne felejtsd el hogy ki is szűrik a port. Nekem öröm nézni, mikor hetente kipucolom a szűrőt, hogy mennyi szart összeszedett a levegőből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!