Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mekkora bevételből élhet meg...

Mekkora bevételből élhet meg kényelmesen egy frissen összeköltözött pár szerintetek ma?

Figyelt kérdés

A "kényelmes" alatt azt értem, hogy nem kell a legolcsóbbat venni semmiből, havonta 1-2-szer ehetnek drágább, exkluzívabb éttermekben is, 1-2 havonta belefér egy 3-4 napos utazás Európán belül. Szóval hogy azért az átlagos szinten maradnak, nem kaviárt esznek pezsgővel 24/7, de reggelire belefér az avokádós toast tükörtojással, értitek.

Hitel, törlesztőrészlet nincsen.

2022. dec. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi 600 körül hozunk haza együtt. Európai utazás nem szokott lenni 1-2 havonta :D én akkor olyan 1 millióra gondolnék nektek.
2022. dec. 13. 09:55
 42/49 anonim ***** válasza:
35%
Ez az életmód amit a kérdező ír, Budapesten teljesen átlagos. Én itt élek, és ezt látom. Mi is pont így élünk, és egyáltalán nem tartom magunkat átlag felettinek, jól élünk az igaz. Amúgy 379 ft-ért vettem avokádót múlthéten.
2022. dec. 13. 10:30
 43/49 anonim válasza:
6%
Szerintem kamu a kérdés
2022. dec. 13. 10:32
 44/49 anonim ***** válasza:
10%

Mi az az avokádó??

(egy kisnyugdíjas)

2022. dec. 13. 10:38
 45/49 anonim ***** válasza:
0%

Én is Budapesten élek és itt nőttem fel. Én is ezt látom magam körül. A kollégáim is így élnek, a férjem kollégái is és az összes barátunk így vagy ennél jobban él.

A gazdasági helyzet rossz, ezt mindenki látja szerintem. Az élelmiszer árak valóban nagyon felmentek.

Az avocado egyébként olcsóbb mint az uborka vagy egy normalis koktélparadicsom, úgyhogy ezt nem gondolnám luxusnak.

2022. dec. 13. 12:19
 46/49 anonim ***** válasza:
78%

Nekünk nincs hitel meg lakbér, kb úgy élünk ahogy írod kivéve az utazgatás (embernek nincs annyi szabija, hacsak nem 8 gyerek van, stb :D), viszont van egy sokat fogyasztó autónk cserébe.

Mi kb 700 nettóból megvagyunk ketten.

2022. dec. 13. 13:35
 47/49 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen hülye kérdést és ilyen hülye valaszokat! Atyaég!

1000 meg 1 dologtól függ. Attól még hogy az álmaid egy részét leírtad, 1 millió másik részletet meg nem.... igényektől függ minden.

Az általad leírtak egy 25 nmes garzonnál is másként alakulnak meg egy 240nmes vityillónál is.

A képzeletbeli pár férfitagja jár-e 3 naponta fodrászhoz, a hölgy meg hetente szoliba és kozmetikushoz?

Fancytrendi luxi cuccokban szeretnek öltözködni és mindezt havonta új kollekcióval vagy öltözködésben beérik az alacsonyabb színvonallal?

Autóval miújság vagy tömegközlekedés?

Nem lehet a kérdésre válaszolni.

Lehet azt mondani hogy 500ból megvan, de lehet hogy 2 millió vagy több.

2022. dec. 13. 20:21
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt igy nem lehet mondani. Ha jol keresel is attol fugg a koltesed h mennyit kell felre tenned. Most akkor akarsz felretenni csaladi hazra vagy nem? Egxaltalan hany evesek vagytok? Amugy ha csak el akartok lenni, ugxh minden filleredet elkoltod havonta 600 ezer netto fejenkent eleg lehet erre az eletvitelre. De itt inkabb az a kerdes h milyen hosszu tavu celjaitok vannak, es hogy hosszu tavon meg mennyi mindent raknak a szuleid a popikad ala. Errol beszelgettel a szuleiddel, hogx pl. ha osszekoltozol a paroddal hajlandoak fizetni a rezsidet, telefonszamladat egyebedet stb.? A szuleid fognak neked csaladi hazat is venni, vagy arra mar neked kell felre tenned?

Es ha most azt mondom fejenkent egy milliora van szuksegetek, akkor ez min valtoztat? Holnaptol a skill setteddel talalsz munkat, ami havi egy misit fizet.

Itt tobb szarezres tetelek nincsenek letisztazva, a very fancy avokados szendod benne a legkisebb tetel..

2022. dec. 13. 23:50
 49/49 anonim ***** válasza:
40%
Ez igényfüggő. Nekünk 1,5 M a havi bevételünk, vidéki megyeszékhely. De elég tudatosak vagyunk pénzügyileg, nem utazunk, nincs avokádó. Millió fölött egeszen biztosan kell hozzá keresni, azalatt szűkösen jönne ki. De ez nem egy átlagos eletszinvonal, csak ezt látod a mikrokornyezetedben, ezért tűnik annak.
2022. dec. 15. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!