Most költöztünk másik albérletbe, egy kis házba ahol csak villany számla van( fűtés infra panellel, víz bojler és fúrt kút) valaki ki tud.ja nekem számolni hogy kb mennyi lesz a villanyszamlank?
Hülye vagyok ehhez fingom nincs h kell, leirtam az első három nap villanyora állását, de idáig jutottam... valaki pls help
Abban biztos vagyok h nem leszünk benne ebben a rezsi csökkentett izeben
1. Nap 49262
2. Nap 49663
3. Nap 49943
Az utolsó számok azok amik a kis keretben vannak...
Köszi ha valaki segít:)
Létezik h a kertes házakra nem is érvényes a kedvezmény? Mennyi lenne kb a legrosszabb esetben a számla ?
Ugyanez a szitu, nekünk áramfűtéssel a nov 15-dec 15ig tartó időszak 70ezerre jött ki. Ha telefonon diktálod, azonnal bemondja a kiszámolt összeget.
Szintén albérlet, szintén beszptuk. Megyünk is innen, ahogy tudunk.
Ha telefonon diktálod, nálunk úgy fejezi be, hogy a blablabla összeget feltétlenül fogadja el vagy utasítsa el, a kiszámolt összeg: 63ezer. Elfogadja? És akkor nyomod rá hogy igen vagy nem. Enélkül nem is érvényes a bediktálás.
De lehet hogy nektek masképp van.
A számla nálunk 10-e körül szokott érkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!