Most költöztünk másik albérletbe, egy kis házba ahol csak villany számla van( fűtés infra panellel, víz bojler és fúrt kút) valaki ki tud.ja nekem számolni hogy kb mennyi lesz a villanyszamlank?
Hülye vagyok ehhez fingom nincs h kell, leirtam az első három nap villanyora állását, de idáig jutottam... valaki pls help
Abban biztos vagyok h nem leszünk benne ebben a rezsi csökkentett izeben
1. Nap 49262
2. Nap 49663
3. Nap 49943
Az utolsó számok azok amik a kis keretben vannak...
Köszi ha valaki segít:)
Létezik h a kertes házakra nem is érvényes a kedvezmény? Mennyi lenne kb a legrosszabb esetben a számla ?
Mi atalanyt fizetunk, villanybojler, villanykazanunk van, 80 negyzetmeteres kertes haz.
A keretbe nem ferunk bele teremszetesen, de mi 0-24-ben itthon vagyunk, a ferjem itthonrol dolgozik, en pedig most a 8 honapos kisfiammal vagyok itthon. Allando 22 fok van.
Az aremelesek elott havi 25 ezer volt az atalany, aztan most mar ez nott 37 ezerre, telen-nyaron. De ki tudja hol lesz ennek a vege, most egyelore ennyi.
Viszont ezen kivul ugye nincs is nagyon mas, gaz nincs, csak vizet fizetunk meg illetve kukat. Szoval meg mindig eleg jo igy a rezsi szerintem, nekunk.
Amúgy a kérdés tökéletes példa arra, hogy miért nem ajánlott a villanyfűtés, pláne az ilyen infra hülyeségek.
Ha áram, akkor csak klíma.
Ja, csak nem mindenkinek van pármillió forintja kiépíteni egy gázfűtést a nulláról (már ha egyáltalán van pl az utcában gáz).
Minket a klímáról nagyon lebeszéltek ismerősök akik azzal fűtenek, végül fűtőpanel lett, nem olyan rossz.
Inkább az a baj hogy a limiteknél fel se merült, hogy van akinél nincs gáz.
Az én hozzászólásomban hol láttad azt, hogy a gázt ajánlom?
Nem olyan rossz a fűtőpanel?
Csak háromszor annyiba kerül vele fűteni, mint klímával.
Lehet, hogy nekik nem megfelelő klímájuk van, ezért csak rosszat tudtak róla mondani.
Nem ajánlottad, de valószínűleg szeretne fűteni valamivel az illető. :D
Nem, nem rossz. 😊 Próbáltak már meggyőzni itt a gyakorin hogy az, de én valahogy nem így érzem, 4 éve élek minden nap ebben a házban, és nem rossz.
Mint írtam, a klímáról lebeszéltek akik azt használnak. És nem a konkrét készülékkel volt bajuk, tehát nem ez a "0 fok alatt nem fűt" jellegű téveszme, hanem mindenki panaszkodik rá hogy mozog a levegő amit rosszul bírnak a huzatra érzékenyek, por van, zaj van, stb. A mi lakásunkban pozicionálni se lett volna könnyű.
Igazából a panellel az egyetlen bajom, hogy keskeny, nem lehet a tetején szárítani dolgokat. :DD
Köszi a válaszoka, csak ideiglenesen huzzuk itt meg magunkat amíg nem megyünk sajatba (max 6 ho) de pont a leghidegebbe jöttünk, két pici babaval vagyok és nekik azért több kell mint 16 fok, de nyomatok mindent aztán majd jön a számla.. kíváncsi leszek mennyi lesz :/
Egyébként igen eddig nem volt dolgom villanyoraval sose, előző alberletekben azt se tudtam hol van nem volt még dolgom vele azért nem tudtam hogy megy ez a leolvasas dolog
Köszi meg egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!