Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Most költöztünk másik albérlet...

Most költöztünk másik albérletbe, egy kis házba ahol csak villany számla van( fűtés infra panellel, víz bojler és fúrt kút) valaki ki tud.ja nekem számolni hogy kb mennyi lesz a villanyszamlank?

Figyelt kérdés

Hülye vagyok ehhez fingom nincs h kell, leirtam az első három nap villanyora állását, de idáig jutottam... valaki pls help

Abban biztos vagyok h nem leszünk benne ebben a rezsi csökkentett izeben

1. Nap 49262

2. Nap 49663

3. Nap 49943

Az utolsó számok azok amik a kis keretben vannak...

Köszi ha valaki segít:)

Létezik h a kertes házakra nem is érvényes a kedvezmény? Mennyi lenne kb a legrosszabb esetben a számla ?

2022. nov. 30. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi atalanyt fizetunk, villanybojler, villanykazanunk van, 80 negyzetmeteres kertes haz.

A keretbe nem ferunk bele teremszetesen, de mi 0-24-ben itthon vagyunk, a ferjem itthonrol dolgozik, en pedig most a 8 honapos kisfiammal vagyok itthon. Allando 22 fok van.

Az aremelesek elott havi 25 ezer volt az atalany, aztan most mar ez nott 37 ezerre, telen-nyaron. De ki tudja hol lesz ennek a vege, most egyelore ennyi.

Viszont ezen kivul ugye nincs is nagyon mas, gaz nincs, csak vizet fizetunk meg illetve kukat. Szoval meg mindig eleg jo igy a rezsi szerintem, nekunk.

2022. dec. 1. 01:18
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy a kérdés tökéletes példa arra, hogy miért nem ajánlott a villanyfűtés, pláne az ilyen infra hülyeségek.

Ha áram, akkor csak klíma.

2022. dec. 1. 09:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kicsi kertes ház (32 nm) csak villany minden, tavaly a téli szála 45k körül volt. Idén még várjuk, a keretbe egyáltalán nem férünk bele fűtési szezonban.
2022. dec. 1. 10:37
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
A klíma hamar visszahozná az árát.
2022. dec. 1. 10:40
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

Ja, csak nem mindenkinek van pármillió forintja kiépíteni egy gázfűtést a nulláról (már ha egyáltalán van pl az utcában gáz).

Minket a klímáról nagyon lebeszéltek ismerősök akik azzal fűtenek, végül fűtőpanel lett, nem olyan rossz.

Inkább az a baj hogy a limiteknél fel se merült, hogy van akinél nincs gáz.

2022. dec. 1. 10:40
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én hozzászólásomban hol láttad azt, hogy a gázt ajánlom?

Nem olyan rossz a fűtőpanel?

Csak háromszor annyiba kerül vele fűteni, mint klímával.

Lehet, hogy nekik nem megfelelő klímájuk van, ezért csak rosszat tudtak róla mondani.

2022. dec. 1. 10:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ajánlottad, de valószínűleg szeretne fűteni valamivel az illető. :D

Nem, nem rossz. 😊 Próbáltak már meggyőzni itt a gyakorin hogy az, de én valahogy nem így érzem, 4 éve élek minden nap ebben a házban, és nem rossz.

Mint írtam, a klímáról lebeszéltek akik azt használnak. És nem a konkrét készülékkel volt bajuk, tehát nem ez a "0 fok alatt nem fűt" jellegű téveszme, hanem mindenki panaszkodik rá hogy mozog a levegő amit rosszul bírnak a huzatra érzékenyek, por van, zaj van, stb. A mi lakásunkban pozicionálni se lett volna könnyű.

Igazából a panellel az egyetlen bajom, hogy keskeny, nem lehet a tetején szárítani dolgokat. :DD

2022. dec. 1. 11:03
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszoka, csak ideiglenesen huzzuk itt meg magunkat amíg nem megyünk sajatba (max 6 ho) de pont a leghidegebbe jöttünk, két pici babaval vagyok és nekik azért több kell mint 16 fok, de nyomatok mindent aztán majd jön a számla.. kíváncsi leszek mennyi lesz :/

Egyébként igen eddig nem volt dolgom villanyoraval sose, előző alberletekben azt se tudtam hol van nem volt még dolgom vele azért nem tudtam hogy megy ez a leolvasas dolog

Köszi meg egyszer

2022. dec. 3. 19:24
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi lett a számla kérdező?
2022. dec. 13. 01:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Meg nem kaptam meg....... 15en diktaltam
2022. dec. 23. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!