Mit tennétek ha teljesen megszűnne a "rezsicsökkentés"?
@20
Társasház, a lengőfolyosó nyugatra néz, napi 3-4 órás közvetlen napfénnyel tudok számolni télen is.
Szomszédok engedik.
Szélturbinát nem nagyon tudok telepíteni
Fogalmam sincs. De ha ezt meglépnék anélkül hogy a fizetéseket hozzá igazítanák, szerintem megrohamoztá a parlamentet a nép, nem csak a tanárokért tüntetnének az utcán.
Így is sokan nem fogják tudni kifizetni.
Egyébként baromi szar lenne, mert Elmenne rá a párom teljes fizetése, pedig bőven dupla annyit keres mint én. Az enyém meg kb kajára lenne elég. De se megtakarítás se semmilyen szórakozás nem férne bele. Ha tönkremenne itthon bármi, nem lenne miből javíttatni/ újat venni. Vegetálás az, nem élet.
Szerintem összeköltöznénk a szülőkkel, tesókkal és nagyszülőkkel.
Jelenleg még senkinek nincs gyereke, így elég kényelmetlenül, de elférnénk.
Pl. anyósomék hozzánk, mi a tesómékhoz, anyumék nagyiékhoz és lezárnánk a két legnagyobb házat/lakást. Oké, két főre jutna egy szoba + egy nappalija lenne mindenkinek, főleg akkor lenne szörnyű, ha több ember is otthonról dolgozik, de szerintem azért valahogy megoldanánk.
Akkor többen fűtenének fával és szénnel.
Azzal is több százezer lehet a fűtés, de mégsem több millió.
Akinek van napeleme az nem gondol bele, hogy kb. holnaptól ők mennek át haviba? Aki ezt nem látja az nagyon naiv....
Sajnos napelem ide vagy oda nem tudsz függetlenedni a rendszertől, úgy ahogy a gáz esetében sem.
Mi gázzal fűtűnk, de pont a mostani bejelentès miatt nem akartunk napelemet. Mert előre látható volt, hogy csak idő kérdése és a meglévő rendszereket is megszivatják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!