Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mit tennétek ha teljesen...

Mit tennétek ha teljesen megszűnne a "rezsicsökkentés"?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a kormány úgy dönt, hogy mostantól mindenki az első köbmétertől és kilowatttól világpiaci áron kapja az energiát. Mit tennétek ilyenkor? Sokat kellene spórólnotok? Ki tudnátok gazdálkodni?
2022. okt. 15. 19:01
1 2 3
 21/29 nemaRendőrség ***** válasza:
46%

@20

Társasház, a lengőfolyosó nyugatra néz, napi 3-4 órás közvetlen napfénnyel tudok számolni télen is.

Szomszédok engedik.

Szélturbinát nem nagyon tudok telepíteni

2022. okt. 15. 22:55
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

Fogalmam sincs. De ha ezt meglépnék anélkül hogy a fizetéseket hozzá igazítanák, szerintem megrohamoztá a parlamentet a nép, nem csak a tanárokért tüntetnének az utcán.

Így is sokan nem fogják tudni kifizetni.

Egyébként baromi szar lenne, mert Elmenne rá a párom teljes fizetése, pedig bőven dupla annyit keres mint én. Az enyém meg kb kajára lenne elég. De se megtakarítás se semmilyen szórakozás nem férne bele. Ha tönkremenne itthon bármi, nem lenne miből javíttatni/ újat venni. Vegetálás az, nem élet.

2022. okt. 15. 23:06
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem összeköltöznénk a szülőkkel, tesókkal és nagyszülőkkel.

Jelenleg még senkinek nincs gyereke, így elég kényelmetlenül, de elférnénk.

Pl. anyósomék hozzánk, mi a tesómékhoz, anyumék nagyiékhoz és lezárnánk a két legnagyobb házat/lakást. Oké, két főre jutna egy szoba + egy nappalija lenne mindenkinek, főleg akkor lenne szörnyű, ha több ember is otthonról dolgozik, de szerintem azért valahogy megoldanánk.

2022. okt. 15. 23:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, anyósomék + sógorom hozzánk (ők jelenleg egy 250 nm-es, két generációs házban élnek hárman, nekünk egy "kertes panelünk" van, oda mehetnének a kutyák).
2022. okt. 15. 23:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor többen fűtenének fával és szénnel.

Azzal is több százezer lehet a fűtés, de mégsem több millió.

2022. okt. 16. 00:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Befagyna a sejhajunk.
2022. okt. 16. 00:48
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Akinek van napeleme az nem gondol bele, hogy kb. holnaptól ők mennek át haviba? Aki ezt nem látja az nagyon naiv....

Sajnos napelem ide vagy oda nem tudsz függetlenedni a rendszertől, úgy ahogy a gáz esetében sem.

Mi gázzal fűtűnk, de pont a mostani bejelentès miatt nem akartunk napelemet. Mert előre látható volt, hogy csak idő kérdése és a meglévő rendszereket is megszivatják.

2022. okt. 16. 06:55
 28/29 anonim ***** válasza:
75%
A napelemeseket ugyanúgy meg fogják sarcolni, ezt csak a hülye nem látta előre.
2022. okt. 16. 07:16
 29/29 anonim ***** válasza:
64%
Valszeg elhagynám az országot, mennék a tesóm után Svájcba. 250 ezres fizuból hogy fizessek 300 ezres gáz- meg villanyszámlákat? Nem vagyok varázsló, varázsolni már én sem tudok. Felpakolnám anyámat meg a páromat és go West. Már egyre erősebben érlelődik a gondolat. Ez így csak vegetálás.
2022. okt. 19. 12:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!