Mit tennétek ha teljesen megszűnne a "rezsicsökkentés"?
Mennyi a világpiaci ár?
Tudomásom szerint alacsonyabb, mint amennyit rezsicsökkentéssel fizetünk érte.
Más: Mért világpiaci áron? Itthon állítjuk elő.
Válasz: Szerintem a többség simán kifizeti, mert lusta kijárni az érdekeit, hagyja, hogy lerabolják. Eddig is így volt , ezután is így lesz.
Én eddig is igyekeztem megakadályozni ezt a fajta bűnözést, de kevés vagyok hozzá.
Tehát mit tennék, ha 8x annyit kéne fizetnem, mint eddig?
Lejönnék erről a szolgáltatóról.
Amúgy is lehet, hogy lejövök, mert csak bosszúságot jelent, pl. most az, hogy az emberek kisemmizéséhez akarják felhasználni a fogyasztással kapcsolatos adatokat.
Biztos, hogy más is gondolkodik így, és lesznek más szolgáltatók, nem csak azok, akik a maffiához tartoznak.
Egyszerűen átszerződnek hozzájuk.
"lesznek más szolgáltatók"
Ámulok és bámulok egyesek mennyire naivak!
Könyörgöm menj el komédiásnak! Nagyon jó, amit csinálsz! Tetszik, fáj a hasam a nevetéstől.
🤣
Nagyon sokan nem tudnák ezt megfizetni.
Utána nézett már valaki hogy nyugaton mekkora bérből,nyugdijakból,meg segélyekből élnek ? Erről nem nyit konzultációt a kormány .
Akik megtehetik,mert nyugati határszélen laknak,átjárnak vásárolni is .
Olcsóbbak az alapvető élelmiszerek is .Hitel hitel hátán van,amit vissza is kell fizetni.Többszörösére kell emelni mindent,mennél magasabb legyen az áfa tartalma .Előbb utóbb baj lesz ebből.Ezt még a holdról is látják.
9: Jó, de akkor az van, amit írtam: hagyod, hogy kifosszanak, ahogy a többség is ezt fogja választani. Mért adod át a nehezen kialakított egzisztenciádat teljes egészében a maffiának?
Én biztos nem ezt választom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!