Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mit tennétek ha teljesen...

Mit tennétek ha teljesen megszűnne a "rezsicsökkentés"?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a kormány úgy dönt, hogy mostantól mindenki az első köbmétertől és kilowatttól világpiaci áron kapja az energiát. Mit tennétek ilyenkor? Sokat kellene spórólnotok? Ki tudnátok gazdálkodni?
2022. okt. 15. 19:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
44%

Mennyi a világpiaci ár?

Tudomásom szerint alacsonyabb, mint amennyit rezsicsökkentéssel fizetünk érte.

Más: Mért világpiaci áron? Itthon állítjuk elő.

Válasz: Szerintem a többség simán kifizeti, mert lusta kijárni az érdekeit, hagyja, hogy lerabolják. Eddig is így volt , ezután is így lesz.

Én eddig is igyekeztem megakadályozni ezt a fajta bűnözést, de kevés vagyok hozzá.

Tehát mit tennék, ha 8x annyit kéne fizetnem, mint eddig?

Lejönnék erről a szolgáltatóról.

Amúgy is lehet, hogy lejövök, mert csak bosszúságot jelent, pl. most az, hogy az emberek kisemmizéséhez akarják felhasználni a fogyasztással kapcsolatos adatokat.

Biztos, hogy más is gondolkodik így, és lesznek más szolgáltatók, nem csak azok, akik a maffiához tartoznak.

Egyszerűen átszerződnek hozzájuk.

2022. okt. 15. 19:15
 2/29 anonim ***** válasza:
81%

"lesznek más szolgáltatók"

Ámulok és bámulok egyesek mennyire naivak!

2022. okt. 15. 19:19
 3/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ott a talajkollektoros geotermikus hőszivattyú + napkollektor + napelem. (Én még szaldós vagyok, talán maradok is az. Bár ki tudja..). Fűtésre van nekem vízteres téglakályha alacsony hőfokú radiátorral is, de van hűtő-fűtő klíma is.
2022. okt. 15. 19:34
 4/29 anonim ***** válasza:
25%
2: Személyes ismerőseim közt is van pár olyan milliárdos, aki simán meg fogja csinálni.
2022. okt. 15. 19:40
 5/29 anonim ***** válasza:
61%

Könyörgöm menj el komédiásnak! Nagyon jó, amit csinálsz! Tetszik, fáj a hasam a nevetéstől.

🤣

2022. okt. 15. 19:44
 6/29 anonim ***** válasza:
74%
Számításaim szerint úgy havi százezerrel lenne több a kiadásunk, amit még ki tudnánk fizetni. Kettőnknek hatszáz a nettó bevételünk.
2022. okt. 15. 19:46
 7/29 anonim ***** válasza:
43%
6: Oké, és ha 100% az infláció? 1 év múlva a többi kiadásod megduplázódik még emellé.
2022. okt. 15. 19:49
 8/29 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon sokan nem tudnák ezt megfizetni.

Utána nézett már valaki hogy nyugaton mekkora bérből,nyugdijakból,meg segélyekből élnek ? Erről nem nyit konzultációt a kormány .

Akik megtehetik,mert nyugati határszélen laknak,átjárnak vásárolni is .

Olcsóbbak az alapvető élelmiszerek is .Hitel hitel hátán van,amit vissza is kell fizetni.Többszörösére kell emelni mindent,mennél magasabb legyen az áfa tartalma .Előbb utóbb baj lesz ebből.Ezt még a holdról is látják.

2022. okt. 15. 19:54
 9/29 anonim ***** válasza:
38%
Még akkor is kijönnénk és tartalékunk is van bőven. Ezen kívül ott pihen 8 köb fa a kertben, ha mégis anyagi gondjaink lennének. Több lábon kell állni.
2022. okt. 15. 19:54
 10/29 anonim ***** válasza:
40%

9: Jó, de akkor az van, amit írtam: hagyod, hogy kifosszanak, ahogy a többség is ezt fogja választani. Mért adod át a nehezen kialakított egzisztenciádat teljes egészében a maffiának?

Én biztos nem ezt választom.

2022. okt. 15. 19:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!