Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nem pofátlanság ez a MVM-től?

Nem pofátlanság ez a MVM-től?

Figyelt kérdés

Eladtam egy ingatlant, 6 hónapig ültek az ügyintézésen, lett így egy csomó túlfizetésem olyan áramról, amit már nem is én használtam el. Most nem adják vissza a lóvét, hanem szépen beszámolják a következő hónapokba. Pedig a szerződésbontáskor is jeleztem, hogy kérem vissza..

A honlapon se tudom megadni a számlaszámomat, mert a 24 karakterbe beillesztettek egy kérdőjelet..

2022. szept. 28. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
De mi a francért fizetted ki? Jöttek a számlák, 30 nap után le kellett volna tojnod.
2022. szept. 29. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
De az, ugyanebben a helyzetben vagyok vásárlói oldalról, hónapok óta nem tudom elérni, hogy rendes, az én nevemre kiállított számlát kapjak, több ügyfélszolgálati kör után sem. De ebben a tetves országban minden így "megy".
2022. szept. 30. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

annak idején az eladóval együtt végig jártuk a szolgáltatókat , kifizettem a tartozásukat a vételárból, ezt az összeget nem adtam a kezébe, mert ki tudja, hogy rendezi-e az adósságát.

ki töltöttük a papírokat, és átírták a szolgáltatók az új névre.

2022. szept. 30. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!