Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Jövő héten szeretnénk menni a közműveket átíratni a kormányablakhoz.
Gondoltam foglalok időpontot, csak meg rekedtem abban hogy mit kellene ott ki választani. Esetleg aki csinálta már ott az tudna benne segíteni?
2022. szept. 22. 21:06
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Közműveket CSAK online lehet, nem?
4/10 A kérdező kommentje:
1. nincs ügyfélkapunk
De azért köszönöm a válaszod.
2. Neked is köszönöm
2022. szept. 22. 21:19
5/10 A kérdező kommentje:
3. Kormányablaknál is lehet
2022. szept. 22. 21:20
6/10 A kérdező kommentje:
3.
Az ingyenes e-bejelentő szolgáltatás segítségével online, egyetlen oldalon keresztül (vagy akár személyesen kormányablakban), kényelmesen és gyorsan elintézheti közművei átíratását, valamint bejelentheti személyes adatainak megváltozását az összes, Önnel szerződésben álló, e-bejelentő-höz csatlakozott közműszolgáltató felé.
2022. szept. 22. 21:22
7/10 anonim válasza:
Nem rég voltam közműveket átiratni. Ezt a szolgáltatóknál intéztem.Mi a vevők voltunk,de az eladó is ott volt.A mérő órákról volt fénykép,igy rendezni lehetett az esedékes fogyasztás rendezését. 1 fél napba minden belefért.Időpontokat itt is lehet kérni.
8/10 A kérdező kommentje:
7. Én is intézném ott de itt katasztrófa van. Reggeltől estig állnak sorba az emberek. Időpontot meg el lehet felejteni mert legközelebb csak 1 hónap múlva tudnak adni.
2022. szept. 22. 21:38
9/10 anonim válasza:
A szolgáltatók honlapján is be lehet jelenteni, csak fel kell tölteni az iratokat. A Covid alatt emailben intéztem. Ott se számíts gyorsaságra, nekem április óta ülnek egy átíráson - áram -, pedig akkor még nem volt ez a mizéria.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem számítok
De jobb mint ha egésznap sorba állnék
2022. szept. 23. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!