Pestiek! Tudnatok segiteni/tippet adni?
Sziasztok!
A repteren tervezek dolgozni majd, es a munkahelyem feltetele, hogy barmikor (ejjel/nappal, amikor hivnak) oda tudjak erni 1 oran belul. Probaltam mar utana olvasni, pl Kobanya-Kispest kornyeke, hogy merre keressek alberletet, de nem olvastam tul sok jot.
A legmegfelelobb olyan kornyek lenne szamomra, ahol jo a kozbiztonsag, max 1 ora alatt oda erek a repterre tömegkozlekedessel, es esetleg a varoskozpontban is bent vagyok 30-40 perc alatt.
Nagyon koszonom ha valaki tudna tippeket adni!
1) Legyen kocsid,mert azokban a kerutetwkben lassu es nehezkes a tomegkozlekedes. Telen meg a hoban nem lehet bucajozni.
2) Inkabb gyalogtavra koltozz a reptertol!! A 100 E bevisz a Nyugatiba /Astoria/Deak ter 40perc alatt! 900 huf a spec jegy ra! A budapest berlet nem ervenyes ra!!!
Sehogy mashogy nem tudod teljesiteni a munkahelyi elvarasokat!
Én is a XVIII. ker-nek azt a részét mondanám, ahol nincs légifolyosó.
A reptér lesz közelebb, a belváros távolabb, nem éred el 40 perc alatt a belvárost.
Közbiztonság nagyon jó Budapesten, vagyon elleni, nem erőszakos bűncselekmények vannak, mindent zárni, kell, értéket nem szem előtt tartani, autóban különösen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!