Pestiek, merre költözzek?
Májusban kezdek új munkahelyen.
Infopark.
Oké most Home office, de elöbb utóbb minden a régi.
Hova ajánlatos költözni amivel nem vészes a bejárás?
Kocsim van és inkább azt preferálom a tömegközlekedés helyett, nekem megéri a plusz ktsg.
De most a lényegi kérdés az albérlet.
Mindennel együtt 150-155 ezer körül szánnék egy hónapban rá.
Majd ha pesti lakos leszel, akkor rájössz, hogy a kocsival közlekedni csúcsidőben mennyire hosszú, idegőrlő és gazdaságtalan.
Én tuti, hogy a XI. kerüketben keresnék albit (ennyiért simán kapsz) vagy a pesti oldalon a Könyves Kálmán krt. környékén, mert az egyenesen felvisz a Rákóczi hídra.
Kelenföld - Őrmező - Albertfalva ...
Nem ismerem az aktuális lakásbérleti árakat, de érzésem szerint ennyiért már fogsz kapni normális lakást. Vagy a 150-et rezsivel együtt értetted?
Nem csúcsidő.
12 órás műszak vagyis én már 5 után megindulok a munkahely felé illetve haza fele is 6 után indulok.
Szerintem 150+rezsiért találsz lakást Budán is. Én inkább a 11.kerületet preferálnám vagy a 12.-et. Allítólag a 9.kerületet is rehabilitálták, így arra is érdemes nézelődni, talán ott még olcsóbban is találsz.
Kocsi ide vagy oda én mindenképp a munkahely közelében néznék, hisz minek utazz többet, ha alapból a munkahely miatt költözöl fel.
5: valóban, a 9. kerület rehabilitált része kezd feljönni - de pont ezért ott nagyon drágák a lakásbérleti díjak. Mivel új építésű házak, jó minőségűek, ergo aki befektetésként (kiadásra) vásárolt, az szeretné "viszontlátni" a befektetése hasznát...
MIndazonáltal autóval a Rákóczi-hídon átkelés időnként lassabb, mint gyalog. :-)))
7: tehát akkor az előbb javasolt 30-35 nm-es egyszobás lakás elég lenne?
Szerintem ilyet fogsz találni azért a pénzért (már ha nincs ellenérzésed a panellel szemben...)
Egy ideig volt, hogy panelban laktam illetve zsúfolt koleszos is szóval nincs bajom a kolesszal.
Inkább legyen kisebb lakás de igényes és jó környék mint, hogy 50 m2 vagy több és még a fal is omlik.
150 mindenestül, vagy 150+rezsi?
Utóbbiért a 11. kerület beljebbi részén is találhatsz szépet szerintem (Kosztolányi Dezső tér felé), én arrafelé nézelődnék. Ha nem ott, akkor pedig a 9. kerületben egy újabb építésűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!