Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pestiek, merre költözzek?

Pestiek, merre költözzek?

Figyelt kérdés

Májusban kezdek új munkahelyen.

Infopark.

Oké most Home office, de elöbb utóbb minden a régi.

Hova ajánlatos költözni amivel nem vészes a bejárás?

Kocsim van és inkább azt preferálom a tömegközlekedés helyett, nekem megéri a plusz ktsg.

De most a lényegi kérdés az albérlet.

Mindennel együtt 150-155 ezer körül szánnék egy hónapban rá.

2021. ápr. 28. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha pesti lakos leszel, akkor rájössz, hogy a kocsival közlekedni csúcsidőben mennyire hosszú, idegőrlő és gazdaságtalan.

Én tuti, hogy a XI. kerüketben keresnék albit (ennyiért simán kapsz) vagy a pesti oldalon a Könyves Kálmán krt. környékén, mert az egyenesen felvisz a Rákóczi hídra.

2021. ápr. 28. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kelenföld - Őrmező - Albertfalva ...

Nem ismerem az aktuális lakásbérleti árakat, de érzésem szerint ennyiért már fogsz kapni normális lakást. Vagy a 150-et rezsivel együtt értetted?

2021. ápr. 28. 10:06
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem csúcsidő.

12 órás műszak vagyis én már 5 után megindulok a munkahely felé illetve haza fele is 6 után indulok.

2021. ápr. 28. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Kb. mekkorát keresel? EGyedül bérelnéd?

Ezek kb. reális árak manapság..

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 28. 10:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 150+rezsiért találsz lakást Budán is. Én inkább a 11.kerületet preferálnám vagy a 12.-et. Allítólag a 9.kerületet is rehabilitálták, így arra is érdemes nézelődni, talán ott még olcsóbban is találsz.

Kocsi ide vagy oda én mindenképp a munkahely közelében néznék, hisz minek utazz többet, ha alapból a munkahely miatt költözöl fel.

2021. ápr. 28. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5: valóban, a 9. kerület rehabilitált része kezd feljönni - de pont ezért ott nagyon drágák a lakásbérleti díjak. Mivel új építésű házak, jó minőségűek, ergo aki befektetésként (kiadásra) vásárolt, az szeretné "viszontlátni" a befektetése hasznát...

MIndazonáltal autóval a Rákóczi-hídon átkelés időnként lassabb, mint gyalog. :-)))

2021. ápr. 28. 10:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyedül lennék így egyedül bérelném igen.
2021. ápr. 28. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7: tehát akkor az előbb javasolt 30-35 nm-es egyszobás lakás elég lenne?

Szerintem ilyet fogsz találni azért a pénzért (már ha nincs ellenérzésed a panellel szemben...)

2021. ápr. 28. 11:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Egy ideig volt, hogy panelban laktam illetve zsúfolt koleszos is szóval nincs bajom a kolesszal.

Inkább legyen kisebb lakás de igényes és jó környék mint, hogy 50 m2 vagy több és még a fal is omlik.

2021. ápr. 28. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

150 mindenestül, vagy 150+rezsi?

Utóbbiért a 11. kerület beljebbi részén is találhatsz szépet szerintem (Kosztolányi Dezső tér felé), én arrafelé nézelődnék. Ha nem ott, akkor pedig a 9. kerületben egy újabb építésűt.

2021. ápr. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!