Hova költözzek albérletbe? Nem ismerem Budapestet,1 hetem van dönteni.3-as metró.
A belvárosba fogok járni egyetemre, kollégiumi elhelyezést nem kaptam, de egy barátommal megbeszéltük, hogy max havi 200-ért rezsivel együtt keresünk egy 2 szobás albérletet.
A legkézenfekvőbb a 3-as metró vonalának egy része (ujpest-varoskaputól, arany jános utcáig bármi) illetve a kettes metró budai oldala.
Belvárosi részen nagyon drága minden, és a barátom az óbudai sziget mellé fog jàrni, így a kettőnk között kell keressünk albérletet.
Melyik részeket ajánlanátok, ami biztonságos este is és civilizáltabb emberek laknak ott főleg?
Nem szeretnénk egy évet aláírni, egy esetleges rossz környéken.
Mit ajánlanàtok?
Köszi előre is!
Az a metró most nem jár, pótlóbusz van és mind a buszállomány, mind a 3-mas metró olyan állapotban van, amire nem alapoznék.
Villamosvonal és a másik 3 metróvonal mentén közlekdnék, a HÉV is jó, belváros is jó.
Elsőre válaszd a legolcsóbbat, egy évig az is jó lesz, azalatt úgyis megismered a várost, és tudsz keresni olyat, ami igazán neked való lesz.
Azért kötöttpályás közlekedés legyen a közelben, ez fontos.
Google utcaképen nézz körül, ha gáz a kérnyék, oda azért ne menj.
Hév vonalán keresnék, az a barátodnak is jó lesz, meg a 4-6-os villamos közel lesz, a 3-as metró most nem jár.
Vagy budai oldalon I-II. kerület, XI. kerület szerintem már lehet messze lenne a barátodnak, bár a Móriczról megy 17-es villamos óbudára. Ezek mind jó környékek, jó közlekedéssel.
Tudom, hogy off de:
Hogyne járna már a 3-as metró?:D Ráadásul annak a szakasznak a nagy része amit a kérdező írt pont hogy már folyamatosan üzemel, Újpest és a Lehel tér közötti szakaszt áprilisban adták át felújítva. Egyedül csak a déli szakaszon van teljes pótlás, de a középső szakaszon is csak hétvégén nem jár a metró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!