Hova költözzek albérletbe? Nem ismerem Budapestet,1 hetem van dönteni.3-as metró.
A belvárosba fogok járni egyetemre, kollégiumi elhelyezést nem kaptam, de egy barátommal megbeszéltük, hogy max havi 200-ért rezsivel együtt keresünk egy 2 szobás albérletet.
A legkézenfekvőbb a 3-as metró vonalának egy része (ujpest-varoskaputól, arany jános utcáig bármi) illetve a kettes metró budai oldala.
Belvárosi részen nagyon drága minden, és a barátom az óbudai sziget mellé fog jàrni, így a kettőnk között kell keressünk albérletet.
Melyik részeket ajánlanátok, ami biztonságos este is és civilizáltabb emberek laknak ott főleg?
Nem szeretnénk egy évet aláírni, egy esetleges rossz környéken.
Mit ajánlanàtok?
Köszi előre is!
10: Lehet, hogy épp most jár, de 6-7 éve életveszélyes, többször kigyulladt, nincs rakta légkondi és kb. azóta vannak egyes szakaszai váltakozva hónapokra lezárva felújítás miatt. Én arra nem alapoznék, hogy ezzel atombiztosan lehet közlekedni az elkövetkezendő 1 vagy több évben. A többi metró az jó.
Nem tudom, mikor váltottak a mostani szakasz felújítására, talán 2 hónapja, a Nagyvárad tértől kifele most nem jár, de az elmúlt 6-7 évben a többi része volt szakaszosan lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!