A puskasnal milyen lakni?
Szeretem a zold kornyezetet, de nem szeretnek teljesen kulkeruletbe koltozni. Tiz perc setara van a szoba a metrotol. Onnan negyedora az egyetem. Szerintetek megerne?
Rossz kornyek?
Ez nem zöld és nem külkerület.
A létező legzajosabb, legszmogosabb része a városnak. Teherautóforgalom van ott.
A Nagykörúthoz és a belvárosi részekhez hasonlítva fülsiketítő!!
Csak hogy értsd, mindennapos arrajárást nem vállalnék be, nekem belvárosiként trauma az a zaj.
Nagyon zajos környék szerintem is. Aki a szigetelést említi, az bizonyára nem lakott még zajos helyen. Hiába szigeteled az ablakot, nyáron a kánikulában éjszaka vagy megfulladsz zárt ablaknál, vagy nyitott ablaknál 10 percenként megébredsz mert akkora a zaj. Másnap reggel meg hulla fáradt vagy, amikor mész a melóba. Persze biztosan vannak udvari lakások is, azok csendesebbek lehetnek.
Egyébként meg Pest egyik legmocskosabb környéke. Nézd meg reggel 7-kor mi van a metróbejárat előtt. Az a tér, ahol van a grillcsirkés meg ezek, tiszta piszok. Minden el van dobálva a földre. Nejlonzacskó, műanyagpohár, újságpapír, cigarettacsikk, stb. Rettentően mocskos egy környék. Ha zöld környezet kell, akkor csak Budapest külvárosa jöhet szóba, vagy az aglomeráció. Ha nem kell zöld, elég a tisztaság, akkor a Budai oldalt ajánlom. Általánosságban is igaz, hogy a Budai rész tisztább mint a Pesti.
Érdemes végül még azt is megemlíteni, hogy hol vásárol be az ember. A Népstadionnál nincsennek nagy bevásárlóközpontok, talán egy kisebb Spar talán akad, de semmi más. Mondjuk busszal csak néhány megálló a Fogaras úti nagyTesco, de mégis, ahhoz is buszozni kell. Vagy ha kocsival jársz, akkor meg a dugótól fogsz megőrülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!