Nyaralót adhatok ki bérbe lakni? Ti bérelnétek nagyon kedvezõ áron nyaralót ha az jól szituált helyen van a városban?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 23:28
1/15 anonim válasza:
Nem b+ nyaralót tilos bérbe adni.
2/15 A kérdező kommentje:
mi az a b+ ?
Azert kerdem mert nem tudom, nem kell offolni
2019. jan. 6. 23:35
3/15 anonim válasza:
Még egy kutyaházat is kiadhatsz ha kiveszi egy kóbor eb.
4/15 anonim válasza:
Persze hogy kiadhatod.
Én bérelni nem béreltem, sajátomba költöztem miután a fűtést bevezettem . Az hogy nyaraló tag fogalom . Nekünk rendes ház, szoba -konyha -nappali fürdőszoba . Egyedül fűtés nem volt , az kicsit költséges volt megcsináltatni, de ha egy egyterű lakásról van szó valakinek az is élhető
5/15 anonim válasza:
Egyesek olyan életképtelenek, komolyan. Beírod a googliba, hogy kiadó nyaraló, és jé, Nagyjából 1 660 000 találat (0,71 másodperc)
6/15 A kérdező kommentje:
5. Tudom hogy van olyan hogy kiadó nyaraló , de en nem nyaralasra adnam ki hanem siman lakni.
Es a kerdesem masodik resze ugy folytatodik hogy egyaltalan lenne olyan aki berelne nyaralot lakni ha az a varos szelen van es az illeto bent a varosban dolgozik..?
2019. jan. 7. 07:43
7/15 anonim válasza:
Miért ne vennék ki, ha tudnak fűteni?!
8/15 anonim válasza:
Felesleges buta kérdés. A városok belső részein nem szoktak nyaralók lenni.
9/15 A kérdező kommentje:
Város külsõ része nem belsõ.
Attól még kivehetik lakni 30ezerért például vagy nem?
2019. jan. 10. 00:12
10/15 anonim válasza:
Igen ki . Kivesznek az emberek egy sátrat is nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!