Mit ajánlototk hova költözzek?
igen anyámml lakom de egyszerűen unom a nyugit tudom h most valszeg hülyének nézel de soha semmi érdekes nem is történik itt budán max kelenföldön de ott is csak éjfélig mert utánna nem jár a metró szal. én meg adrenalinra vágyom meg ilyenek mivel "jó" környezetben nőttem fel és végignézetem h mások pl hős utcában hogy élnek és én magamnak nem azt akarom csak vmi izgalmat meg annyi pénzem nincs h gazdagréten legyen albim.
am azt még hozzáteszem h kb 50 kgs vagyok és 160 cm tehát az ilyen nagyon para környéket de mondjuk egy ecseri út határ út havanna lakótelepnél egy kicsit mehet durvább
Tehát a BME körül te nem találsz magadnak szórakozási lehetőséget? (Bár az írásképed alapján nem egyetemisták között kellene mozognod)
Nem akarlak elkeseríteni, de akkor irány a bulinegyed vagy Vegas
és hogyan fogod finanszírozni a külön lakást?
A bulinegyedben kínálod bájaidat, vgy hogy?
hűha, bejártad kőbányát, az igen, ilyen vakmerő dolgot még senki nem csinált életében :'DDD...
Kérdésed alapján te még mindig 14 éves szinten vagy.
Miért kell ahhoz elköltöznöd, járj amerra akarsz, azt menj haza aludni ha már fáradt vagy.
Szerintem maradj otthon mert nem kell messzire menni mert bemész a kocsmába ott beszolsz valakinek és meg lesz oldva ...xdxdxd kar törés...
Vagy tüzóltóság mellé mesz 1 órába megy a ninóóó ninóóózás na tessék xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!