Budapesten engedik a tulajok általában, hogy egy kiadó szobába párok költözzenek? Nem tudnánk fizetni egy egész garzont.
Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 17:07
1/2 anonim válasza:
Ha nincs beírva a hirdetésbe, hogy csak ennek, vagy csak annak, akkor miért ne költözhetne?
A bérleti díj lehet, hogy a másik lakótársnak 40, nektek meg 60, de még az sem biztos. Én nem emeltem bért, amikor beköltözött a bérlőm barátnője. A rezsit meg úgyis per/főre fizetitek.
2/2 anonim válasza:
7 m2-re nyilván nem, de nagyszobákat hirdetnek direkt 2 főnek. Én is laktam párral, úgy hirdettük, hogy 1-2 főnek kiadó, fix ár +/2/3 rezsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!