Általány vagy diktálos legyek?
Figyelt kérdés
4gyerek van, 5konvektorunk. Előző évből kiszámolva 1400/m3. Volt olyan honap amikor 400m3 hasznaltunk el. Jobb le átállni általányra? Ha igen mennyit állítsunk be?2022. szept. 21. 23:03
1/7 anonim válasza:
ÁTALÁNY
nem általány! honnan veszik az emberek ezt a plusz l betűt????
2/7 anonim válasza:
Az á(l)talány 😀 kényelmesebb, mert nem kell havonta diktálni. Egyébként én a kaucióval vagyok így. Nekem az kaukció. Szerintem úgy könnyebb kimondani.
3/7 anonim válasza:
basszus, én is azt hittem, általány, pedig a kaukcióért mindenkit lecseszek...
4/7 mindentudó99 válasza:
Átalány jobb . Nem csak a kènyelem miatt. A diktálásnál jelleggörbe van. Egyszer elcseszed és fizethetsz sok tízezerrel többet.
5/7 anonim válasza:
Minden második kérdés erről szól itt. Természetesen átalányt kell fizetni!
Szerintem az általános szóból jöhet az általány.
6/7 anonim válasza:
Átalányt válassz mert akkor csak 144 köbméter gázt használhatsz télen, ha igényled a családos kedvezményt akkor kicsit többet 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!