Ez hogy jött ki??? általány-ok vagyunk MWM-nél, jelenleg 295m3 van felszámolva nyári hónapokra/vagy inkább minden hónapra..., előző elszámolási időszakban volt 33000 FT, mostani csekken meg 103000 FT szerepel ez mi a fas....??
Pedig ez annyi sajnos
Erre teccett szavazni áprilisban
Igazából még keveslem is a kalkulátor szerint 30 ezer helyett 127 ezret kellene fizetnetek
valószínűleg csak törthó volt még az augusztus, arra készülj, hogy ezentúl 127 ezer lesz az átalány, hacsak nem emelik még jobban decembertől
Kinek mit intézett a kormánya ugyebár
De kedves vagy, viszont nem szavaztam Orbán gec..e csak hogy tudjad.
De a kérdésem az volt mit lehet tenni ez ügyben, mert nem fogok befizetni egy ekkora összeget olyan gázszámlára amit még közel sem használtam el.
A csapból is ez folyik hetek óta
Ha valós az átalány, akkor szigetelni kell és csökkenteni a fogyasztást, esetleg elköltözni a palotából, amiben most laktok
Ha nem valós az átalány, akkor változtassátok a valósra
Mást nem tudsz csinálni, sajnos ki kell fizetni
Így legalább télen nem kell 500 ezret fizetned, nézd a jó oldalát :)
Nem fogok fűteni aztán leszaro.., meg alszom a gáztűzhely mellett..
Bemegyek MWM-hez a m3 értéket felére vetettem le velük az általány-ban aztán ott rohadjon meg az egész, de én még egyszer nem fizetek ennyit az biztos..
Oké, levetetheted alacsonyabbra, mint a valós, csak akkor ne csodálkozz majd a milliós elszámoló számlán.
Mi is kevesebbre alítottuk be, mint eddig volt, de csak annyival, amivel reálisan kevesebbet is fogunk fogyasztani.
295x12=3540m3 gázt használsz el egy évben.
100m2-es 3m magas lakóhelyet 20fokon tartva, 2 fő részére meleg vizet is gázzal előállítva, főzésre gázt használva évi 1800m3 gázt fogyasztok. Fűtési idényben este 7-től reggel 4-ig a termosztát kikapcsol.
Neked mire fogy el kétszer ennyi energia?
144 x 102 = 14690.-
151 x 750 = 113250.-
127940.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!