Más is fázik panellakásban?
Figyelt kérdés
Vasbeton panel legfelső emelet. A hőmérő szerint 23°C fok van, mégis nagyon hidegnek érződik, a végtagjaim is jéghidegek. A fal és padló is nagyon áthűlt. Klímával kell esténként fűteni. A szigetelés teljes hiánya miatt van így?2022. szept. 21. 18:08
21/29 anonim válasza:
Bugyiban korzózni otthon, igényesség felső fokon. Mert neki az a kényelmes. Miért nem meztelenül, az még kényelmesebb.
22/29 anonim válasza:
Van gyerekünk, ő sem szeret eszkimó cuccban dideregni itthon. Kondenzációs kazánunk van padlófűtéssel, a fürdőben pedig egy elektromos fűtőpanel pluszban (napelemünk van, kb annyit termel, amenyi áramot elhasználunk). Rendesen szigetelt a ház, az átlagfogyasztás alatt vagyunk/voltunk így is. Ennyire pazaroljuk az erőforrásokat...
23/29 anonim válasza:
Jah bocs, nem tudtam, hogy az igényesség fokmérője a pufajka meg a mamusz 😁 akkor igénytelenek vagyunk, vállalom.
24/29 anonim válasza:
"póló+bugyi/boxerben vagyunk itthon"
Hamarosan leszoktok majd róla, ha megjön a téli gázszámlátok.
25/29 anonim válasza:
Ja, mert ha nincs 25 fok, akkor dideregtek. És a boxer meg a 6 réteg ruha között nincs átmenet. 22 fokban már téli overálban ülnétek bent.
26/29 anonim válasza:
...én meg a melltartómat pörgetem a fejem felett...
:)
27/29 anonim válasza:
Nálunk szerda du. óta fűtenek. A szobák hőmérséklete változó (22-24 C°), aszerint, hogy mennyire van nyitva a radiátor szelepe.
28/29 NTBS válasza:
Nem. Még messze az igazi hideg.
29/29 anonim válasza:
Ez az első ősz, amit abban a lakásban élsz meg?
Egyetlen réteg nyári pólóban persze, hogy fázol, ha nincs normális szigetelés, bingó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!