Ha én egyedül lakok egy 2 szobás panellakásba akkor nekem most nem kell több rezsit fizetnem mint eddig?
Mit nem lehet érteni? Túlléped az átlagfogyasztást gáz és áramfogyasztásban, vagy sem? A számládon minden rajta van. Vagy ennyire értetlen lennél?
Egyébként pedig menj el a gázszolgáltatódhoz érdeklődni.
Hogy jön ide hogy hányan laktok hány szobás lakásban? Senkit nem érdekel. Háztartásonként vannak meghatározva az éves limitek. Ha nem léped át nem fizetsz többet, ha átléped akkor többet fizetsz.
A központi fűtést azt hiszem nem érinti, de a jogszabályban utána tudsz nézni ennek is.
teljesen mindegy, hányan vagytok a lakásban felnőttként. Az óra megmutatja, mennyi a fogyasztás.
nem tudom, mit értesz központi fűtésen. Panelban általában távhő van. Arról még hallgatnak, mi lesz az árképzéssel. Valamilyen módon megoldják, hogy emelni fogják.
"vagy csak a jómódúak fizetnek többet a rózsadombi villájukba?"
A panelben fejlődött ki ez az éleslátásod?!
7.
Bárcsak troll lenne de úgy tűnik, hogy a valóságban is ennyire buták az emberek...
Kérdező! Fogadj örökbe egy kutyát.
(Nem árt ha van otthon egy értelmiségi is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!