Ha én egyedül lakok egy 2 szobás panellakásba akkor nekem most nem kell több rezsit fizetnem mint eddig?
Figyelt kérdés
Az az igazság én nem értem hogy most egy átlagember többet fog e fizetni a rezsiért,vagy ő ugyanannyit mint eddig,vagy mi is többet fizetünk átlagemberként panelben,vagy csak a jómódúak fizetnek többet a rózsadombi villájukba?2022. aug. 26. 14:08
11/16 anonim válasza:
#9 Megerősítem, panelban élek, fájdalmasan buta prolik között.
12/16 anonim válasza:
"egyedül lakok egy 2 szobás panellakásba"
a tanároknak ezért nem jár fizetés emelés, miért nem lehet megtanítani -ba -be, -ban -ben.
fogadj be 2-3 nyugdíjast, akik bőven átlépnék az átlag fogyasztást.
és ők nem csak a Rózadombon találhatók!
13/16 anonim válasza:
Ha pazarló módon bánsz az energiával és kevésbé hatékonyak az elektromos berendezéseid, akkor egy fős háztartás esetén is elérheti az átlagot a fogyasztás. Ezt neked kell tudni.
14/16 anonim válasza:
Hogy alakultak a dolgok Kérdező, megnyugodtál picit? Panelban elvileg nem kaphattál brutális számlát ( és később sem fogsz, amikor a fűtés igazán bedurran).
15/16 anonim válasza:
2 hajléktalant befogadtam, így 3 felé oszlik a fogyasztás?
16/16 A kérdező kommentje:
Ugyanannyit fizetek mint eddig
2022. nov. 24. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!