Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hol lehet jelentkezni az...

Hol lehet jelentkezni az állam által meghirdetett 10m3 tüzifáért ami jár?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 8. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem hiszem, hogy a panel prolik vagy a 3 éves gyerekek szeretnének 10 m3 fát venni.
2022. szept. 8. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Milyen 10 millió? Jó, ha 1 millió és még abból is eshetnek ki, ha nagyon cizellálják a szabályokat.

Nem mellesleg a potenciális vevők mondjuk fele amúgy is venne és fa is van hozzá, egyszerűen nem bírják ilyen tempóban kiszállítani, meg talán kivágni sem. Fát egyébként sem most kéne ugye venni, hanem legkésőbb a választási hazugságok után kellett volna, én is ezt tettem. Nyilvánvaló volt, hogy vége lesz a rezsi-jóvilágnak, hiszen egy nagy hazugságra épült az egész és akkor utána egekbe fog lőni a kereslet, meg az árak is. És lőn.

Én egyébként sejtettem, hogy lesz valami eksön, amikor engedélyezték pár hete, hogy orrba-szájba mindent és mindenhol ki lehet vágni.

2022. szept. 8. 22:53
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

11-es, dehogynem, és eladják a hatóságinál magasabb, de a piacinál alacsonyabb áron azoknak, akik fával fűtenek.

Ne feledd, itt össznépi sport az ügyeskedés!

2022. szept. 9. 02:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#13, igen.

Jövő csütörtökre ígérik - most hallgattam meg újra a kormányinfót -, hát meglátjuk.

2022. szept. 9. 02:31
 15/22 anonim ***** válasza:
23%
Használható tüzifád?-azt a friss vágású fa ugyan mitől lesz használható?
2022. szept. 9. 06:03
 16/22 anonim ***** válasza:
25%

13as: és kinek adják el, drágábban, mint a hatósági ár?

Mert ugye mindenki kap hatósági áron..

2022. szept. 9. 06:58
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
#16, annak, akinek több kell, mint a maximalizált 10 m3.
2022. szept. 9. 11:01
 18/22 Majatom ***** válasza:
85%
Pár hónapja hallottam valahol, hogy az erdőgazdaságokat a kormány kötelezte, hogy a kitermelt mennyiség 70 %-át be kell raktározni, és csak a többit értékesíthetik. Akkor nem hittem el, viszont ez után a bejelentés után, lehet, hogy igaz volt, és ebből a betárolt mennyiségből fedezik most ezt az akciót.
2022. szept. 9. 11:07
 19/22 anonim ***** válasza:
16%

#17: milyen ember az, akinek több kell, mint 10 m3?

Én kb 4 m3ből kifűtöm a házat egész télen.

A gazdagok, akinek több, mint 2.5x annyi kell, mint nekem, teház óriási házban laknak, szaunáznak, meleg vizes beltéri medencében úszkálnak, szerinted fognak szórakozni a fa aprítással, bepakolással?

Vagy éppenséggel nyerészkedni pár 5 ezer Fton?

Életszerűtlen ez az aggályod.

2022. szept. 9. 11:26
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
4 m3-ből egy Kádár kockát soha nem lehet kifűteni egy egész télre.
2022. szept. 9. 12:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!