Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » MVM hiba bejelentés után nem...

Davee222 kérdése:

MVM hiba bejelentés után nem jött ki a szerelő arra hivatkozva, hogy este 8 után már csak másnap küldenek ki szerelőt az üzletszabályzatra hivatkozva. Ez így rendben van?

Figyelt kérdés

tegnap 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendben vagy nem rendben, nem tudsz tenni semmit ha olyan a hiba. Maszek villanyszerelöt tudsz hivni, de ö meg nem nyulhat aaz ora elé.
ma 00:08
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem azért, de szerintem itt sincs 24/7es rendelkezésre àllàs.

Sőt, az okot is elmondta a frici...mit vàrunk még?

ma 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy rendben van.
ma 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már 10 éve is alvállalkozó jött ki, mikor lehalt a bojlerem rádióvezérelt kapcsolója, sőt még apám is egy alvállalkozónál volt alkalmazott, mikor villanyórákat cserélt, szóval EOn és MVM alkalmazásában max csak azok lehetnek akik a fő hálózati problémákat csinálják, ilyen otthoni szerelőknek meg nem akarnak éjjeli ügyeleti pénzt fizetni, így 8 után ha gondod van, akkor mehetsz aludni,vagy ücsörögsz a sötétben, aztán másnap majd mennek.
ma 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van. Olyan értelemben, hogy az üzletszabályzatot (mely a szolgáltatók honlapján publikus, a garantált szolgáltatásokat kéne nézni) a hivatal hagyja jóvá, azaz az állam. Olyan értelemben nincs, hogy mindegyik szolgáltató szünet nélkül hörgi, hogy ő a fogyasztókért van. Fenét van, a haszonért van.

Egyébként még mindig jobb a helyzet, mint 30 éve, mert akkor meg szabályozatlan volt ez a kérdés. Akkor az ment ki, akár éjfélig, akinek az volt az álláspontja, hogy az ügyeletben pecsenyére, sörre és cigire elköltött pénzt borravaló formájában meg is keresse még aznap.

Ettől függetlenül én is nagyon, és kellemetlenül meglepődtem, mikor hétfőn hajnalban azt tapasztaltam, hogy nincs villany, majd amikor reggel kiderült, hogy az egész trafókörzet ül, pontosítottam a telefonos bejelentést, és délután háromkor jelentek meg a transzformátorállomásnál. :D :D :D

ma 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem azért, de szerintem itt sincs 24/7es rendelkezésre àllàs."

Van csak nem 1-1 fogyasztónál, hanem ha általános hiba van, ami több háztartást érint.

Vagy cégeknél.

Én allattenyesztesben vagyok itt 24/7 rendelkezésre állás van MVM részéről. Ha elmegy az áram hajnali 2-kor és telefonálok 2 órán belül kötelesek kint lenni (hozzáteszem fél óra alatt mindig itt voltak). Ilyenkor 3 autóval szoktak kivonulni. :) Persze benne van ha nem náluk van a hiba hanem a trafó után akkor százezres büntit kell fizetni. (Ahogy a fogyasztónak is csak ott az összeg kisebb). Szóval ha nincs áram én mindig azzal kezdek, h megyek a műszerrel a traffó után mérni h mind 3 fázis bejön-e azt csak utána hívom őket:D

ma 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!