Ha a szomszéd tavában sok a víz, tehetek-e bejelentést a VÍZMŰ-felé?
De miért?
El kell vele számolni?
Minden cseppért fizetni kell, nemdebár?
Nem!
A csapadékvizet mindenkinek a saját telken belül kell megoldani.
Szomszédod nem szikkasztja, hanem tározza.
Anyám... Ez olyan, mint a tik-tokon azok a telefonálós videók, azokkal a hülyébbnél hülyébb macskás képekkel!
#7 Kezdődik??? Bőven benne vagyunk már ebben, kb. 10-15 éve biztos ez megy! Már lassan semmit nem mersz anélkül, hogy ne volna minden patyolat, lezsírozva, lepapírozva, bejelölve, lerajzolva, felvezetve, feltüntetve, engedély, jóváhagyás és pecsét az Atya Úr Istentől is! Na és ha megvan, akkor gyere! Gyere, öcsém, álljál belém, álljál belém, k...., lehet próbálkozni!
Érdemes itt olvasni az "ekkor mi a teendő?" kategóriába eső kérdéseket, a válaszok zöme, hogy "há', mi? Jelentsd föl, b....meg! Én úgy följelenteném, hogy leesne a feje a nyakáról a g....nek, az biztos!"
Egyszerűen nem tudom, nem értem, hogy ez honnan, honnan vettük ezt fel?Mert abban biztos vagyok, hogy a szüleink egy fröccs mellett megbeszéltek mindent a szomszéddal!
9!
És mire? Nem az ő telken van a tó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!