Kiket érint valójában ez a rezsimizéria?
Mostanáig minden ilyen dologtól, mint covid, háború, rezsi, stb. elzárkóztam, még a facebookon, meg a mindenhol feljövő híreket is elpörgettem, mert teljességgel hidegen hagyott, semmi bajom, sosem voltunk betegek, éljük az életünket, nincs hitel, nincs gyerek, saját, alacsony fogyasztású kisház, régi, de takaros, tehát mi megleszünk.
De a körülöttem élők két csoportra oszlanak, és a sopánkodók vannak többségben. És ezek mind a gazdagabb réteg, fullos házzal, gyerekekkel, új autókkal. Akkor ők miért sírnak? A másik oldal pedig kb.mint mi. Nem félnek, mert addig nyújtózkodtak világéletükben, ameddig a takaró ért.
Nekem van egy teóriám, de azért érdekel a ti véleményetek, hogy kik fogják ezt nagyon megérezni?
Nézd, kérdező, mi magasan az átlag fölött kereső, sokat utazó, gyermektelen középkorú pár vagyunk, kisméretű társasházi lakásban, amely pár éve lett modernizálva, ezért nagyon alacsony a rezsink is. De azért zavarná a szociális érzékenységem, no meg a szépérzékem, ha elkezdenének körülöttem éhen halni és/vagy megfagyni a honfitársak.
Tudod, ez ilyen emberi dolog....
"Nem félnek, mert addig nyújtózkodtak világéletükben, ameddig a takaró ért."
Tudod, az élet nem mindenkinek dob egyformán jó lehetőséget. Ezen kívül beüthet betegség, haláleset, természeti katasztrófa, ami elviszi mindenedet. Na, onnan próbálj viharban talpra állni.
13.
Végre, egy értelmes hozzászólás!
De mi ez a kamu riogatás az éhen halással, megfagyással?! Ettől hányok. Magyarországon 80 éve nem halt éhen senki, megfagyni is télen hajléktalanok és részegesek szoktak, akik pl. elesnek.
Az nem Magyarország, ahol éhen fognak halni vagy halálra fagyni emberek, hanem sokkal csóróbb országokban. Nevetséges, hogy benne vagyunk a leggazdagabb 1 milliárd emberben és közben el kell játszani a hattyú halálát ilyen kamu dumákkal, ami miatt az egészet nem lehet komolyan venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!