Vegyestüzelésű puffertartály?
Ha gyári, akkor van adattábla. Ha nem, akkor a csatlakozások, leeresztő/feltöltőcsap, rendszerbekötésről.
Illetve van neten elég ilyen bekötés, nézegess párat és rájössz.
Nem tudom körbefotózni,mert SZÓ SZERINT ki van nyomva purhabba és ra van ragasztva kb egy mázsa kőzetgyapot. Kibanyasztam a beköteseket, de pl leeresztőt nem találtam rajta. Tuti gyári mert ami látszik rajta az túl profi hogy maszek legyen. Ami árulkodó hogy szerintem nem hőcserőlős, az az, hogy egy 200 literes tagulási tartály van a rendszeren. A radiátoroknak úgymond nincs külön. A kazánba visszamenő csőre van csatlakoztatva ez a tágulási. Es mivel a radiátoroknak nincs külön tágulási a hőcserélős részhez meg nem kene 200 liter tágulási max 50, ebből gondolom hogy hőcserélő nélküli. A puffer egyébként 2000 literes.
Szerintetek jó az elképzelésem?
Ez most egy zárt rendszer?
Próbáld lerajzolni az egészet és feltenni, szelepekkel, szivattyúval.
Visszatérőn 200l tágulási? Ha lenn a kazànnál van, az zárt fűtési lesz.
Gázkazán, hogy van rákötve?
Bocs, de így pér soron hiába lottózol dolgokat, az kicsit kevés, ha nem lát az ember mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!