Haver közgazdász diplomával egy fél éve elég sötét képet fest őszre a gazdaságunkra nézve. A rezsi ezt csak tetézi. Te mit gondolsz? Illetve milyen mértékben? Mivel támasztod alá?Ha most 30 000-et költők/hó kajára maa mire készüljek mennyit fogok?
Figyelt kérdés
Ha megkérhetem, csak olyanok válaszoljanak akik alá is tudják támasztani. Politikát nem vigyünk bele...2022. júl. 28. 11:21
21/27 anonim válasza:
Nincs rengeteg pénz az embereknél! Sokuknak az életszinvonala hitelekből van megoldva! Kevés az igazi kozeposztály! Hitelekbol élik a trogerek az életuket. Babaváro stb. Nagy gáz lesz itt, csak sokan vakok.
22/27 anonim válasza:
évek óta mondják az emberek hogy jaj majd a hitelesek bedőlnek. én egyáltalán nem látom ezt, inkább csak azt hogy még többet költenek az emberek
23/27 anonim válasza:
Költik a hiteleiket. Ennyi. A jóléttől messze van itt az emberek tobbsége.
24/27 anonim válasza:
csak az elég fura, hogy úgy tűnik a végtelenségik költhetik a hiteleiket. de lehet én korlátolt vagyok megérteni
25/27 anonim válasza:
19: Mit? Kisajátítási törvény, háborús veszélyhelyzetben elszedhetik a magántulajdont a háborúra hivatkozva. Pénz, ingatlant, jószágot, gépjárművet, bármit. Háborús veszélyhelyzet van. Szerinted?
26/27 anonim válasza:
22: Azt tudod, hogy moratórium van majdnem mindenre? Kamatstop is van!
De ezeknek egyszerre lesz vége.
27/27 anonim válasza:
Sokan álomvilágban élnek itt😁😁neha úgy rohogok a sok sötéten. Azt hiszik 2020 elott vagyunk. Az az idő elég kevés az esély h visszajön. Ebbe az országba mindenki milliókat keres s csak vásáról. Fogalmuk nincs semmiről a szabályzatokról, törvényekről sem. Hogy egy egy bevezetett intézkedes mit takar. Ész nélküli kedvezmények, könyöradományok/ lásd babaváró, csók stb/ s azt hiszik ez a kánaán. Szegény hulyék🤣🤣ezért tartunk itt ahol tartunk. Sose lesz gazdag ország a miénk s amikor ilyen gáz helyzetek vannak mindig ez az ország került a legnyomoruságosabb állapotba. A vilagháborúk után is. Nem a németek nem az osztrákok nem a belgák stb hanem a kelet s mi oda tartozunk. 89 ig itt nyomor volt azután is inkább hagyjuk. Most ugyanez lesz a sorsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!