Fizetni fogok a tavalyi gázra is?
Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek aki álltalányt fizet a gázból, és szeptemberben lesz az éves leolvasás, annak is a magasabb díjat kell fizetni? Álltalányt vizetek minden hónapban és szeptemberben van a leolvasás. Augusztus 1-el már magasabb díjat kell fizetni. Én tavaly óta, most néztem meg, és 2400 m³ gázt használtam el. akkor nekem arra a közel 900 m³ gázra kell majd fizetnem kb. 800 ezer forintot? Jelenleg egyáltalán nem használok gázt, mert csak fűtünk vele, de az éves leolvasás szeptemberben lesz. Lehet kérni hogy jöjjenek előbb?2022. júl. 17. 16:29
11/24 anonim válasza:
Sajnos már az "országos átlag" is eleve egy csalás.
Ugyanis az összes lakásra van kivetítve, holott rengeteg településen nincs se gáz, se gázfűtés. Mint ahogyan -szinte- az összes panelben is csak főzésre használják a gázt, nulla közeli gázszámlával.
Így persze, hogy alacsony átlagfogyasztás jön ki.
12/24 anonim válasza:
11.Ne beszéjünk hülyeségeket. A fogyasztói helyek számával van elosztva.
13/24 anonim válasza:
12.
Sajnos te beszélsz hülyeséget.
14/24 anonim válasza:
Igazából senki se tudja, hogy hogyan állapították meg az átlagot.
15/24 A kérdező kommentje:
Még jöttek a friss hírek, de sajnos a válasz a kérdésemre nincs benne. Még mindig nem tudom, hogy ha szeptemberben lesz a leolvasásom, akkor hogyan fogják számolni azt a plusz 650- es fogyasztásomat.
2022. júl. 22. 10:48
16/24 anonim válasza:
Sehogy, nem lesz pluszod. Tok 1ertelmu h augusztus 1tol kell fizetned a piaci arat. Mégis minek számlaznának tavalyi fogyasztasra? Nyugodj meg.
17/24 A kérdező kommentje:
És az az időszak, ami augusztus 1 és szeptember 25 közé esik? Majdnem 2 hónap. Lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudtam még megfelelően értelmezni
2022. júl. 22. 11:46
18/24 NTBS válasza:
A tavalyi gázt már kifizette, akkor nem.
19/24 anonim válasza:
"Fizetni fogok a tavalyi gázra is?"
igen, az se vót ingyén ...
20/24 A kérdező kommentje:
19/ Na jó! Ez jó volt :D
2022. júl. 23. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!