Üdv!A villany számlával kapcsolatban szeretnék válaszokat kapni. Tavalyi éves leolvasás azt mutatta hogy túlfzetésünk van 90ezer forinttal.Bent hagytuk hogy abból vonják amíg elfogy. A mostani éves leolvasás 266ezret kérnek. Hogy?
266E?! Először is vegyetek egy ilyesmit és nézzetek át mindent, ha stimmel akkor kérjetek villanyóra-bevizsgálást.
Valami biztos nem jó.
Kizárt dolog, hogy egy normál háztartásban 900 kW fogyjon egy hónapban. Ez biztos nem a hűtő fogyasztása.
Vagy rossz az óra vagy valaki használja a te áramodat, esetleg éjjel nappal bitcoint bányászol, csak nem írtad.
Milyen órád van? Digitális? Mennyi ideje van fent az óra?
Egy 1400+! Literes ipari hűtő is csak napi 3 kW körül fogyaszt.
Biztos nem a hűtő nyomja meg a fogyasztást.
Írd a napi fogyasztást egy ideig.
Családi ház vagy társas?
Paneloknál simán előfordult, hogy a falat átfúrva a szomszédéra kötötték a dugaljat.
Üdv! Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nos hívtam a szolgáltatót, és az a helyzet hogy, tavalyi 92ezer túlfzetésünket, ugye amit bent hagytunk hogy majd(gondoltam én) abból vonják az általányunkat(534kwh kb21ezer, de kB ennyit is szoktunk fogyasztani) , és majd ha elfogy akkor vissza áll minden. Jöttek is a nullás számlák, csak mint kiderült hogy levették 283kwh-ra az általányt és így csak ezzel vonták. Erre azt mondták hogy automatikusan így állította be a rendszer. Javítsátok ha nem jól számolok.
534kwhx12ho=6408kwhx38ft/kwh=243504ft ebből ha levonom azt 92ezret akkor 151504ft,lehet hogy valamit kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!