Fizetni fogok a tavalyi gázra is?
A Tv-ben azt mondták, hogy hetekre beteltek a sorszámok.
Ráadásul még ők sem tudnak semmit
De hajrá.
A jelenlegi félhivatalos változat szerint egy évre visszamenőleg nézik a fogyasztást. Ezek szerint a 2400 m3-t már elhasználtad, függetlenül attól, hogy most fűtesz-e, vagy sem.
Ha átalányt fizetsz, akkor gondolom 144 m3 X 12 hónap = 1728 m3. Tehát elvileg 672 m3 után fizetsz piaci árat, ha a leolvasásig már nem használsz gázt. Még azt sem tudjuk, hogy az ő olvasatukban mi a piaci ár.
De ez egyáltalán nem biztos, nincs még meg a pontos jogszabály.
22 ezer forint havonta az álltalányom. De mindegy, szerintem fizetni fogok mint ezerrel.
,,Megvédjük a rezsicsökkentést, és a magyarok nem fogják megfizetni a háború árát." Na persze :D
Erre pontosan most még senki nem tud válaszolni neked, de egy biztos, nagy szívás lesz sajnos.
Nekem pont nem átalány, hanem diktálásos minden hónapban, ezért télen a rezsicsökkentett mennyiség felett használok gázt, viszont nyáron szinte semmit. Akkor most hogy is fogják ezt számítani? Mert ha átalányban néznénk, egyáltalán nem érném el a havi 144 m3-t.
6.
Na az beba..na, hogy visszamenőleg kifizettessék. Miért nem mindjárt 1990-ig? A logikus az lenne, hogy aug 1-től mindenki kinullázva, a fogyasztásokat pedig a havi országos átlaghoz viszonyítanák minden hónapban, aki adott hónapban többet fogyasztott az úgy járt, átvitel nincs. (Hiszen az évek között sem lesz és most sincs átvitel)
Persze ezektől mit várunk? A részleteket is majd 31-én 23:59-kor teszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!