Mit csinálnátok, ha lenne két gyereketek, átlag vidéki fizetésetek, hiteles házatok és hirtelen a pénzeteken felüli nagyobb gáz számla érkezne hónapokon keresztül?
Kétségbe vagyok esve. Csak nem maradhatunk fűtés nélkül. Jól élünk, nem nélkülözünk, luxus ugyan nincs, de ha most nem tudjuk kifizetni a gázt télen, mégis mi lesz??? Ti hogy látjátok ezt?
Rettegek ettől az új rezsi rendszertől.
Eddig 40.000 körül volt nekünk a fagyos téli időszak/hó. 27.000 ha pulcsisan voltunk, de az még a baba előtti időszakban. Nem fogunk tudni 100+ ezres számlát kifizetni..
Minek kellett gyerek?
Mire ment el az adóvisszatérítés, és a korszerűsítési felező hitel vagy a csok?
Adóvisszatérítés nem a Balcsin nyaralgatásra kaptàtok, hanem a gyerek jóllétére kellett volna félretenni vagy jövőjére.
Útszéli kutyát nem érdekli hogy mi lesz a gyerekeddel otthon, fizetem az adómból az iskola/ ovi fenttartását, annak a kifűtését szóval nehogymár érdekeljen bárkit is hogy otthon mit csináltok majd vele….
Adóvisszatérítés nem a Balcsin nyaralgatásra kaptàtok
A "szavazz a fideszre" kapták, de mindegy. Én is ismerek olyan családot, akik elugrottak 2 hétre ide Kubába nyaralni, és most sír a szájuk.
Kérdező am te hova mész nyaralni vagy hol voltál a családdal nyaralni?
Mert én nem jutok el sehova mert fizetnem kell a ti nyaralásotokat, tőlem levonják az szja-t meg minden. 🤷🏽♀️
35: Hát mi nem nyaralásra költöttük. És nem is kaptunk sokat, mert gyed-en vagyok.
És igen, sajnálom hogy hiteles a házunk, de eddig albérletben éltünk és legalább most kevesebb pénzért a magunk házát fizetjük. Szóval ne áskalodjunk más életében, mint mondtam, normális életet élünk, nincs luxus, kulturáltan és teljeskörűen ellátjuk magunkat.
Annyi, hogy nem lakásba hanem házba költöztünk, így a rezsi más. 20 fokot szoktunk tartani a házban télen. Nincs medence, nincs szauna, nincs külföldi nyaralás. Mi inkább belföldön kirándulunk.
Nehéz nem belekeverni a politikát a kérdésbe, de szerintem itt most annyira mindegy hogy mi a forrás, a jelenlegi válságot így is úgyis meg kell élni valahogy, kíváncsi voltam más hogy viszonyul ehhez, mit tud kezdeni hasonló helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!