Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miből fogjátok fedezni a...

Miből fogjátok fedezni a túlfogyasztást? Miből vesztek vissza?

Figyelt kérdés

Nálunk 4 fő lakik egy 100 m²-es szigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt házban. A gáz nálunk havi 234 m³ az áram 321 kWh, ez havonta kb 100 ezer forint többlet, pedig semmi extra nincs, se medence, se semmi.

Én nagyon keveslem a 144 m³-t és a 210 kWh-t. Nálatok mi a helyzet?

2022. júl. 14. 16:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mire megy majd az a pénz ami eddig a reszicdokkentesre ment?
2022. júl. 14. 21:01
 32/51 anonim ***** válasza:
79%
31. Ez nem így működik, pont hogy az energiahordozók ára iszonyúan megnőtt, az államnak nincs több pénze már kipótolni. Aki pénz rezsicsökkentésre ment fél éve, 1 éve, 2 éve, stb, az most is arra fog menni ezután. Csak olyan drága már ezt fenntartani, hogy új pénze nincs az államnak kipótolni/kifizetni a mostani árakon ugyanazt, amit eddig.
2022. júl. 14. 21:08
 33/51 anonim ***** válasza:
79%

"Na pont az ilyen igénytelen putris erdei remeték"

????

Te hülye vagy? Miért lenne igénytelen putris egy ilyen ember?

Ha egyedül élnék, nekem se lenne mosogatógép, fogyasztó meg ilyesmi, minek?

2022. júl. 14. 21:11
 34/51 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg az az igénytelen, aki tévét bambul meg állandóan zabál hogy csak géppel győzi a mosogatást.
2022. júl. 14. 21:38
 35/51 anonim ***** válasza:
75%

"Én mosogatógép, tv, szárító, fagyasztó nélkül élek."

"De minek?"

Na majd most megtanulsz a hülye török sorozatok bámulása helyett mosogatni meg teregetni :) Már megérte az emelés.

2022. júl. 14. 22:51
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Villannyal nem lesz gond, gazból évi kb.60 m3 túlfogyasztással számolok, sokakhoz képest szerencsésnek mondhatjuk magunkat. De ebből már semmit nem lehet lefaragni, nem ússzuk meg túlfogyasztás nélkül.
2022. júl. 14. 23:18
 37/51 anonim ***** válasza:
27%

Azért vicces, hogy a csórók hogy vihognak, hogy na beszopták a gazdagok a mosogatógépet. Csak az a baj, hogy rohadt nagyot tévednek, mert a mosogatógép sokkal gazdaságosabban mosogat, mint a ki csóró proli a kezével, és ami melegvizet elhasználsz sokszorosába fog kerülni, mint amibr egy mosogatógép ciklus kerül.

Úgyhogy gazdagok vs csórók => 1:0.

2022. júl. 15. 08:33
 38/51 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos pont a tehetősebb rétegnek volt elég pénze ahhoz, hogy szigetelje a házát, hogy kicsrélje az ablakokat. Ezek me 4-5 milliós tételek.

A szegényeknek nincs pénzük, nem volt erre, ezért energiapazarló a háztartásuk. :(

És igen, az átlag feletti fogyasztóban sok a medencefűtés, de a borsodi kádárkocka is. :(

2022. júl. 15. 10:07
 39/51 anonim ***** válasza:
25%

De rohadt tehetős vagyok hogy hitelből szigeteltem a 75 nm hazamat.

Mondjuk úgy, hogy nálam nem alap a minden napi sör, meg drága teló, amit a többi operatornal meg igen és sírnak a lepusztult hazaikban.

2022. júl. 15. 10:47
 40/51 anonim ***** válasza:
83%

Szar lehet mostanság csórónak lenni...

Lehet választani, hogy idén télen fűt vagy eszik...

2022. júl. 15. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!