Miből fogjátok fedezni a túlfogyasztást? Miből vesztek vissza?
Nálunk 4 fő lakik egy 100 m²-es szigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt házban. A gáz nálunk havi 234 m³ az áram 321 kWh, ez havonta kb 100 ezer forint többlet, pedig semmi extra nincs, se medence, se semmi.
Én nagyon keveslem a 144 m³-t és a 210 kWh-t. Nálatok mi a helyzet?
"Na pont az ilyen igénytelen putris erdei remeték"
????
Te hülye vagy? Miért lenne igénytelen putris egy ilyen ember?
Ha egyedül élnék, nekem se lenne mosogatógép, fogyasztó meg ilyesmi, minek?
"Én mosogatógép, tv, szárító, fagyasztó nélkül élek."
"De minek?"
Na majd most megtanulsz a hülye török sorozatok bámulása helyett mosogatni meg teregetni :) Már megérte az emelés.
Azért vicces, hogy a csórók hogy vihognak, hogy na beszopták a gazdagok a mosogatógépet. Csak az a baj, hogy rohadt nagyot tévednek, mert a mosogatógép sokkal gazdaságosabban mosogat, mint a ki csóró proli a kezével, és ami melegvizet elhasználsz sokszorosába fog kerülni, mint amibr egy mosogatógép ciklus kerül.
Úgyhogy gazdagok vs csórók => 1:0.
Sajnos pont a tehetősebb rétegnek volt elég pénze ahhoz, hogy szigetelje a házát, hogy kicsrélje az ablakokat. Ezek me 4-5 milliós tételek.
A szegényeknek nincs pénzük, nem volt erre, ezért energiapazarló a háztartásuk. :(
És igen, az átlag feletti fogyasztóban sok a medencefűtés, de a borsodi kádárkocka is. :(
De rohadt tehetős vagyok hogy hitelből szigeteltem a 75 nm hazamat.
Mondjuk úgy, hogy nálam nem alap a minden napi sör, meg drága teló, amit a többi operatornal meg igen és sírnak a lepusztult hazaikban.
Szar lehet mostanság csórónak lenni...
Lehet választani, hogy idén télen fűt vagy eszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!